SanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Gümüs USB Bellek| ITOPYA.COM
SanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Gümüs USB Bellek en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDCZ73-064G-G46 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.

Son düzenleme:
Dünü görmedim hocam bunu şimdi gördüm bilgilendirmek için attım şahsen ben de almayı düşünüyorum.Dün trendyolda 40tl ye satıldı. 30tl de kargo parası istiyor itopya![]()
Onu alma. alacağına bunu al aynı fiyat ve çok daha kaliteliDünü görmedim hocam bunu şimdi gördüm bilgilendirmek için attım şahsen ben de almayı düşünüyorum.
aynen bu daha mantıklı önerin için teşekkür edelim hatta direk bunu yapayım konu başlığıOnu alma. alacağına bunu al aynı fiyat ve çok daha kaliteli
![]()
SanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Gümüs USB Bellek| ITOPYA.COM
SanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Gümüs USB Bellek en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDCZ73-064G-G46 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
D&r dan kingston usb 3.2 64 gb usb yi 60 a aldım. Urun pahalı hocam.![]()
SanDisk 64GB Cruzer Blade USB2.0 Siyah USB Bellek| ITOPYA.COM
SanDisk 64GB Cruzer Blade USB2.0 Siyah USB Bellek en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDCZ50-064G-B35 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
küçüklerde ısınma problemi olur diye ben çok bakmadım![]()
SANDISK 64GB ULTRA FIT USB 3.1 USB Bellek| ITOPYA.COM
SANDISK 64GB ULTRA FIT USB 3.1 USB Bellek en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDCZ430-064G-G46 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bu da güzel. 3 tanesini de aldım ben kargo 30tl değsin diye. 16gb lık, 2 tane 64gb lıkları aldım. ( Başlıktaki ve bu paylaştığımı) Bunlar Usb 3.0 ve hızlı modeller.
Isınıyor zaten ama ben 6 senedir 32gb olanını kullanıyorum 2 tane varküçüklerde ısınma problemi olur diye ben çok bakmadım
ne kadar sepet tutarını geçince kargo ücretsiz oluyo var mı öyle bir şeyIsınıyor zaten ama ben 6 senedir 32gb olanını kullanıyorum 2 tane varİşimi görüyor. Yeni seri bir de bu. Bunu da deneyeyim diye attım kargoya değsin
![]()
Yok yani kargoya 30tl vermişken başka neler atabilirim sepete diye baktım. Diğer Usbleri ekledim işte. 64gb olan 2 tane bir de 16gb olan usb 2.0 olanı attım yine de 16tlden. Sırf 16tl verilip +30tl kargo alınmaz o. Ama sepette ürün varken yanına atılır.ne kadar sepet tutarını geçince kargo ücretsiz oluyo var mı öyle bir şey
https://www.itopya.com/kingston-64gb-datatraveler-exodia-usb-32-usb-bellek_u15017 bu da hoşuma gittiIsınıyor zaten ama ben 6 senedir 32gb olanını kullanıyorum 2 tane varİşimi görüyor. Yeni seri bir de bu. Bunu da deneyeyim diye attım kargoya değsin
![]()
Ondan bende 5 tane var. Çok kötü bir model. 40 tl olsa belki alırdım. kaliteli bir Usb 2.0 ondan iyidir