Neler Yeni

🔥 SanDisk Extreme Pro 500 GB M2 🔥🔥 - 1100 TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
s.s

TeknoAdam

80+ Bronze
Değmez diyeceğim, "akakçede 2k fiyat burda 1100 TL nasıl değmez" diye başlayan bir cümle ile "sen ne biliyorsun, en iyi biz biliyoruz fiyat harika" tarzında cevaplar gelecek. Gülücüklü ve ardından alevli emojiler vs vs... Linç tayfa bu mesajı hiç görmemiş gibi yapsın yanıt vermesin lütfen. Ve evet bence değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
s.s
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez diyeceğim, "akakçede 2k fiyat burda 1100 TL nasıl değmez" diye başlayan bir cümle ile "sen ne biliyorsun, en iyi biz biliyoruz fiyat harika" tarzında cevaplar gelecek. Gülücüklü ve ardından alevli emojiler vs vs... Linç tayfa bu mesajı hiç görmemiş gibi yapsın yanıt vermesin lütfen. Ve evet bence değmez.
kankacım argümanını sunsan da neden değmez bizde bilsek? fark ettiysen bilmediğimi belirttim. Bilen biri aydınlatsa da bu bütçede ne alınır onu bilsek?

TeknoAdam

80+ Bronze
kankacım argümanını sunsan da neden değmez bizde bilsek? fark ettiysen bilmediğimi belirttim. Bilen biri aydınlatsa da bu bütçede ne alınır onu bilsek?
O bütçede bu ssdnin 1 tb modeli alınır. Bilmiyorum bana inanılmaz fazla geliyor GB başı 2 liralar falan. Dersen ki 500 GB lazım, o zaman sıkıntı olur tavsiye vermem çünkü 500 GB civarı olan ssdler inanılmaz pahalı. 2 tb veya 1 tb almak çok daha ucuz oluyor indirimlerle özellikle.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O bütçede bu ssdnin 1 tb modeli alınır. Bilmiyorum bana inanılmaz fazla geliyor GB başı 2 liralar falan. Dersen ki 500 GB lazım, o zaman sıkıntı olur tavsiye vermem çünkü 500 GB civarı olan ssdler inanılmaz pahalı. 2 tb veya 1 tb almak çok daha ucuz oluyor indirimlerle özellikle.
Knk kalk 2022 oldu yıl

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Kara Kartal
Yanlış Bilgilendirme
özellik olarak berbat ssd hiç bulaşmayın fiyatta pahalı

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
Akakçe sitesinde en ucuz 1980 TL'ye satılıyor. Ne dersiniz alınır mı? Bu fiyatlara daha iyi ne alınabilir? Bilirkişimiz @Ckribrahim bey ne tavsiye edersiniz?

Ürün Link; https://www.amazon.com.tr/dp/B07BSSFB4N/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_7M3NTJ9A5WWPC9H17SVM?th=1

-------------------------------

Akakçe Linki; https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...g25-m-2-pci-express-3-0-fiyati,270886446.html
wd black sn750 nin sandisk adlı hali dashboardda sn750 olarak gözüktüğünü söyleyenlerde var

Mecal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ufuk SARI
wd black sn750 nin sandisk adlı hali dashboardda sn750 olarak gözüktüğünü söyleyenlerde var
Wd'nin sitesinde ssd kısmında sandisk ile Wd'nin logosu yanyana. Aynı firma da olabilir, Wd, ssd konusunda sandiskle de çalışıyor olabilir. Hiç googledan araştırmadım ama gördüğüm bu şekilde

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
özellik olarak berbat ssd hiç bulaşmayın fiyatta pahalı
sn750'nin aynisi ve gayet iyi bir ssd bilmedigin konulara yazmamalisin
Wd'nin sitesinde ssd kısmında sandisk ile Wd'nin logosu yanyana. Aynı firma da olabilir, Wd, ssd konusunda sandiskle de çalışıyor olabilir. Hiç googledan araştırmadım ama gördüğüm bu şekilde
cunku WD, Sandisk'i satin aldi

• Beğen
Reaksiyonlar: Equa

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Kara Kartal
sn750'nin aynisi ve gayet iyi bir ssd bilmedigin konulara yazmamalisin

cunku WD, Sandisk'i satin aldi
Sanki SN750 iyi ürün dedikte bana gelmiş bilmediğin konularda yazmamalısın diyor ben markaya bakmam özelliğe bakarım
markayla bilmişlik taslama özellikle bilmişlik tasla
o zaman eyvallah derim

SanDisk Extreme Pro 3400/2800

NAND Brand : SanDisk
Layers : 64
Controller : WD Proprietary

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sanki SN750 iyi ürün dedikte bana gelmiş bilmediğin konularda yazmamalısın diyor ben markaya bakmam özelliğe bakarım
o zaman eyvallah derim

ben markaya mi baktim? urune baktim. ayrica sn750 de iyi bir urun extreme pro 3d de iyi bir urun kisaca bos yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman eyvallah derim

ayrica sn750 bir marka degil, model. ne enayi adamsin sen

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
o zaman eyvallah derim

Kral daha iyisini öner de onu alalım boyle yok buna baktım buna şey yaptım ile olacak iş değil özellikle bilmişlik taslayıp bir öneri yaparsanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,327
Üyeler
168,120
Son üye
Kaan Yuvanç
Top Bottom