🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

Sandisk olanın hızlları kısa sürede 30 a 20 ye düşüyor hiç memnun değilim.

Gomennasai beyler usb 2.0 a taktığımdan düşük çıkıyormuş usb 3.0a taktım 135mb görüyor.

Atma kardeşim şu zehirli oku. Bir kutu usb bellek var almak istemiyorum artık dayanamıyorum yapmaaa
Pardon bir kutudan kastınız tam olarak kaç tane usb bellek?
Bende 2 tane vardı bir tane 128gb bir tane de 8gb var ama o win 11ltsc kurulum usb si sizin mesajınızı görünce bir tane daha 64 GB flash bellek aldım.
Aslında 128gb olan da aldığımdan beri bomboş hiç kullanmadım.
Ama sizin mesajınız beni bayağı bir tetikledi, şu an öğrenci kredi kartına başvurup aylık cüzi miktarlara 9 taksit sandisk dual drive alma aşamasındayım hem pc hem telefonda kullanılanilmektedir sizde var mı?

Pardon bir kutudan kastınız tam olarak kaç tane usb bellek?
Bende 2 tane vardı bir tane 128gb bir tane de 8gb var ama o win 11ltsc kurulum usb si sizin mesajınızı görünce bir tane daha 64 GB flash bellek aldım.
Aslında 128gb olan da aldığımdan beri bomboş hiç kullanmadım.
Ama sizin mesajınız beni bayağı bir tetikledi, şu an öğrenci kredi kartına başvurup aylık cüzi miktarlara 9 taksit sandisk dual drive alma aşamasındayım hem pc hem telefonda kullanılanilmektedir sizde var mı?
15 20 tane vardır herhalde en az, hiç saymadım tam olarak. Karışık 4 8 16 32 64 128 256 hepsinden yıllarca ala ala birikti bu şekilde :D
Dual drive hiç kullamadım, tek USB ye göre fiyat farklarını çok koyduklarından hem tercih etmedim hem de şahsen ihtiyacım olmadı. Minik dönüştürücülerim var zaten ihtiyaç halinde onlarla çözebiliyorum herşeyi.

15 20 tane vardır herhalde en az, hiç saymadım tam olarak. Karışık 4 8 16 32 64 128 256 hepsinden yıllarca ala ala birikti bu şekilde :D
Dual drive hiç kullamadım, tek USB ye göre fiyat farklarını çok koyduklarından hem tercih etmedim hem de şahsen ihtiyacım olmadı. Minik dönüştürücülerim var zaten ihtiyaç halinde onlarla çözebiliyorum herşeyi.
Anlıyoum.. iyi günler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,435
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri