Sergeant Cross
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Sandisk SSD alınır mı? Bazıları zamanla perfonmansı düşer diyor. Doğru mudur?
Sandisk SSD alınır mı? Bazıları zamanla perfonmansı düşer diyor. Doğru mudur?
Yok mesela crucial ve samsung'un da performansı da düşer biliyorum. Samsung kullanan arkadaşım 6 yıl oldu laptopunda hiç performans düşüklüğü görmedi. İşte en azından bir 3/4 yıl dayanır mı Sandisk SSD plus?Zamanla her ssd nin performansi duser
3-4 yıl dayancağını pek sanmıyorumYok mesela crucial ve samsung'un da performansı da düşer biliyorum. Samsung kullanan arkadaşım 6 yıl oldu laptopunda hiç performans düşüklüğü görmedi. İşte en azından bir 3/4 yıl dayanır mı Sandisk SSD plus?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikle Sandisk'in çok kısa sürede performansı düştüğünü söylüyorlar.
Hangi model?
Peki Kingston dayanır mı? Minimum 2/3 yıl.3-4 yıl dayancağını pek sanmıyorum
O SSD sıkıntılı, WD Green veya Blue bakabilirsin bütçeyi biraz arttırabilirsen.![]()
SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 807,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki Kingston dayanır mı? Minimum 2/3 yıl.
kingston güzel mir marka dayanır![]()
SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 807,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki Kingston dayanır mı? Minimum 2/3 yıl.
Peki. Teşekkürler.kingston güzel mir marka dayanır
Arkadaşlar birde olayın şu boyutu var. Kiminin sisteminde sürücü birleştirme otomatik açık oluyor ve bu gerçekten ssd sağlığını düşürüyor. Sürücü birleştirme açık olan ve olmayan sıfır ssdlerde bunu gözlemledim.O SSD sıkıntılı, WD Green veya Blue bakabilirsin bütçeyi biraz arttırabilirsen.
Hocam ssd konusunda ben de epey bir araştırdım Samsung haricinde neredeyse tüm markalara negatif yorumlar yapılmış. Bana kalırsa bu biraz da kullanıma göre değişiklik gösteriyor. Ne kadar fazla yazma/okuma yapılırsa ona eş değer sağlığında da azalma oluyor ssd'nin. Kimisi 3 yıl kimisi 4 yıl kimisi 6 yıl. Bu yuzden çok da sıkmadım kendimi 1 TB Kioxia sata ssd aldım kendime. Hali hazırda m.2'sini kullanıyorum zaten bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Artık bunu deneyip gözlemleyeceğim.Yok mesela crucial ve samsung'un da performansı da düşer biliyorum. Samsung kullanan arkadaşım 6 yıl oldu laptopunda hiç performans düşüklüğü görmedi. İşte en azından bir 3/4 yıl dayanır mı Sandisk SSD plus?
Özellikle Sandisk'in çok kısa sürede performansı düştüğünü söylüyorlar.
Samsungunda kötü ssdsi var.Marka değil modele bakacaksın ssd alırken.Hocam ssd konusunda ben de epey bir araştırdım Samsung haricinde neredeyse tüm markalara negatif yorumlar yapılmış. Bana kalırsa bu biraz da kullanıma göre değişiklik gösteriyor. Ne kadar fazla yazma/okuma yapılırsa ona eş değer sağlığında da azalma oluyor ssd'nin. Kimisi 3 yıl kimisi 4 yıl kimisi 6 yıl. Bu yuzden çok da sıkmadım kendimi 1 TB Kioxia sata ssd aldım kendime. Hali hazırda m.2'sini kullanıyorum zaten bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Artık bunu deneyip gözlemleyeceğim.