Neler Yeni

Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
geçenlerde apacer e kronik diyenler çıkmıştı
bu arada netac ssd ler nasıl aralarında sorunlu modeller var mı ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Çok eleştirdim ceza yemedim. Dediklerine katılmasam da bu kadar foruma faydalı bir üyeyi tek hatasında silmek olmamış bence.
Tek hata değildi zaten, haftalardır bir nevi atarlı konuşuyor ve uyarılıyor.
Bu da bardağı taşıran son damla oldu, ben olsam ben de atardım.
1606315159990.png

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Brom eleştirin için teşekkürler aklı başında her üyemin başımın üstünde yeri var ama sana şöyle bir açıklama yapayım;

1- Hiç kimse "aynı dönemde" benim sistemlerimden daha iyi özelliklere sahip sistem toplamadı. Ha topladı da Samsung SSD mi kullandı? Eğer bana dersen ki +500TL pahalı olsun size Samsung Pro serisi SSD kullanırım peki bunu ister misin? kusura bakmayın Dolar'ın 8TL olduğu ülkede hiç ama hiç kimse bunu istemiyor isteyen de şov amaçlı istiyor.
2- Ben RC500 M2 SSD kullandığımda insanlar sistemlerinde Adata SU serisi 2.5" SSD kullanıyordu. RC500 halen ofisimde ve kullandığımız bir model fiyatına göre verdiği performans ve durumu yeterli. O sistemde ben dönemine göre 1200TL seviyesinde indirim yaptırttım. Bunu TR'de kim yaptırdı? kimse! bunu yaptırmama rağmen 2.5" değil NVMe Toshiba SSD kullandık peki bu ne anlama geliyor? git o aradaki fiyat farkına 2 tane birden Samsung SSD al...
3- Veeeeeee hep unuttuğunuz bir şey var ben hep piyasanın en iyisini yapmaya çalışıyorum yani biri Samsung kullanıyorda ben size aynı fiyata Sandisk sunmuyorum. Hem daha ucuzunu yapıp daha iyi ürünlere sahip sistem sunuyorum Örnek: şuan sistemimiz piyasanın en F/P sistemi ve sanırım Sandisk Ultra ile sistem yapan yayıncı olmadı.

Unutuyorsunuz! benim dönemine göre fiyatına göre her zaman en iyi sistemi sunduğumu unutup bir yıl sonra geçmişe gidip sistemimi değerlendiriyorsunuz peki 1 yıl önceye gidip neden TÜM sistemleri değerlendirmiyorsunuz? eğer öyle yaparsanız tek ama tek göreceğiniz şey Donanım Arşivi'nin yıllarca fiyatına göre en iyi sistemler sunduğu. Bunun da aslında en büyük kanıtı sistemlerin ışık hızında tükenmesi çünkü hep en iyisini yaptım Allah'ın izniyle de böyle devam edecek.
Hocam elestirimi dikkate aldigin icin tesekkurler, gayet guzel yazmissin. Zaten soyledigim gibi hani piyasada birisi en ust seviyede sistemler yapiyorsa en fazla da o elestirilir onun kullandigi parcalar sorun cikartir. Cunku sen surekli sistem cikariyorsun ve surekli f/p anlaminda piyasanin en azindan 600-700 tl asagisinda oluyor. Dolayisiyla alicisi cok oluyor kullanani ve sikayet edeni, ve tabi seveni de cok oluyor.
Benim bunlarin hicbirine lafim yok, ayrica forum olarak diger forumlarda forum sahibine yukaridaki elestiriyi yazsam banlanirim onun icin de bu forum cok iyi.
Benim elestirdigim nokta bu konuyu sacma bulmam cunku cidden her ssd sorun cikartabilir yani senin bu sistemde kullandigin ssd de 2 ay sonra sorun cikartmaya baslayabilir bunu belirtmek istedim, fakat haklisin piyasanin altinda fiyatta f/p urunler cikartmak icin birkac kucuk seyden feragat etmek gerekiyor.

Son düzenleme:

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Öyle bir şey yok technopattaki üstün zekalı insanlar da'yı nasıl kötüleyeceklerini şaşırdılar evet o forumdakiler burdakilere göre daha bilgili ama burası asla kötü değil orda ne toplanıyorsa burdada o toplamanın önerisi yapılıyor. Çok sevdikleri kanal qp bilişimden aldığı hazır sistemleri tanıtıyor (hepsi üst seviye sistemler) Da monitör dahil 4900 tl sistem çıkartıyor ve ekran kartı bedava geliyor kudurmaya devam etsinler :). @Abdullah Hacıgül boşver abi takma haterları :).

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Doğukan
la daha yeni aldım demeyin sorunlu morunlu diye

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Kardeşim o ssd sorunlu bak gel ben sana a2000 vereyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,890
Üyeler
159,554
Son üye
vira
Top Bottom