Neler Yeni

Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
anlamadığım şey kime sorsak herkes bu kronik sorunlu yalanlarına tepkili ee o zaman bu nasıl çıkıyor ?!?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
anlamadığım şey kime sorsak herkes bu kronik sorunlu yalanlarına tepkili ee o zaman bu nasıl çıkıyor ?!?
Araba kime çıkıyor?
Sana çıkmıyor.

Alanlar hemen 1 haftaya yazarlar mavi ekran yedim uwu çko korknç.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
S ve J'nin kadim dostluğu

S ve J'nin kadim dostluğu çok eskiye dayanır. Bir gün uzak dünyada eski zamanlarda birbirine rakip iki köy varmış. Bir köyde S ve ailesi, diğer köyde J ve dostları varmış. Bir gün iki köy arasındaki gerginlik giderek artmış. Öyle ki bu iki köy arasında ev, bahçe yakmalara kadar uzamış. İlk köyden yani S nin yaşadığı köyden bir kişi J'nin yaşadığı köye gelmiş. Bu duruma bir son vermeye çalışmış. Fakat J'nin yaşadığı köydeki halk S'den gelen kişiyi idam etmiş. Bunun üzerine J'nin yaşadığı köy savaşa hazırlanmış. İki tarafta birbirlerinin köyüne ajanlar yollamış. Savaş günü gelip çattığında ise S ailesinin adına savaşa gitmeye karar vermiş. J ise dostlarıyla çarpışmaya karar vermiş. İlk saldırıyı S'nin yaşadığı köy yapmış. J'nin dostlarından bir tanesi ise bu saldırıda ölmüş. J ve arkadaşları onun için bir cenaze bile hazırlayamamışken saldırıya geçmeye başlamış. Savaş 1 hafta sürmüş. İki köy de fazlasıyla zararda çıkmış. Kazanılanlar ve kaybedilenlerin arasında açık bir ara olduğu bu savaşın son damlaları gelmiş. J bir arkadaşı ile kalmış. S ise ailesini korumak adına hala hayattaymış. İki tarafta dinlenirken J arkadaşıyla konuşmaya başlamış. Arkadaşı " Bu savaşı saldırarak veya savunarak kazanamayız. İki tarafın da anlaşması gerekiyor." demiş. S ise ailesiyle konuşmuş ve J'nin arkadaşının önerisinde bulunmuşlar. Ertesi gün savaşın bitmesi gereken gündü. Bir taraf galip olacaktı. Fakat J öne çıkarak iki köy arasındaki savaşta yüksek seslerle bağırmaya çalışmış. "Savaşı bitirelim dostluk kuralım!" fakat kimse onu duymak istememiş. S ise J'nin çığlıklarına karşılık vererek ona katılmış. Savaşta iki köy de farklı köylerden iki kişinin beraber olduğunu görünce savaşı durdurmuş. Onların seslerine kulak vermişler. İki köy de verilen kayıplardan muzdarip olup savaşı bitirme kararı almış. J dostları anısına S'nin olduğu köye bir anıt yaptırmış. Bu anıt bu savaşın unutulmaması için zaman boyunca orada kalmış. İşte böylelikle S ve J'nin kadim dostluğu başlamış.
Peki neden S ve J

Rammstein

80+ Silver
O kadar esnek ve töleranslı davranıyoruz ki sen bunu yazabilecek cesareti bulabiliyorsun. Öncelikle senin bana değil kendine saygın olsun, eleştiren bir kişiye bile bu zamana kadar uyarı dahi verilmedi. Sen terbiyesizlik ile eleştiriyi karıştırıyorsun anlaşılan. Eleştiri ile terbiyesizliği şu şekilde ayırtedebilirsin; gerçek hayatta birinin karşısına çıkıp şu terbiyesizliği yap sana eleştiri neymiş gösterir
resim_2020-11-25_102203.png

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Tüm SSD'lere kronik sorunlu diyenlere harika bir gönderme yapılmış .D

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ne demek ne zaman olur?
Forumundan bile bi habersin
Biz yüce forumdaşlar olarak geçen hafta kronik sorunlu olmasına karar verdik, uyumayın...(!)
@Abdullah Hacıgül

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
aBi Oo KrOnİk çÖp sİsTeM aLıNmAz

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Tera

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
O kadar esnek ve töleranslı davranıyoruz ki sen bunu yazabilecek cesareti bulabiliyorsun. Öncelikle senin bana değil kendine saygın olsun, eleştiren bir kişiye bile bu zamana kadar uyarı dahi verilmedi. Sen terbiyesizlik ile eleştiriyi karıştırıyorsun anlaşılan. Eleştiri ile terbiyesizliği şu şekilde ayırtedebilirsin; gerçek hayatta birinin karşısına çıkıp şu terbiyesizliği yap sana eleştiri neymiş gösterir
Kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ne kardeşim aciklasana

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
BRUH.

T.P.G.

80+ Titanium

Alıntıyı görüntüle
Daha şikayet görmedim, güzel SSD seçmişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,136
Üyeler
164,448
Son üye
Greatos
Top Bottom