Neler Yeni

Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Bütün SSDlere "kronik sorunlu bu yiaaa" diyenler için mükemmel konu.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Tera

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Tera

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
O kadar esnek ve töleranslı davranıyoruz ki sen bunu yazabilecek cesareti bulabiliyorsun. Öncelikle senin bana değil kendine saygın olsun, eleştiren bir kişiye bile bu zamana kadar uyarı dahi verilmedi. Sen terbiyesizlik ile eleştiriyi karıştırıyorsun anlaşılan. Eleştiri ile terbiyesizliği şu şekilde ayırtedebilirsin; gerçek hayatta birinin karşısına çıkıp şu terbiyesizliği yap sana eleştiri neymiş gösterir
Screenshot_46.png

"İçinden geçiyor" lafı forumda oldukça fazla kullanılan bir söz ve hiç kimse bu sözü kullandığı için ban yemedi.
Ama ne hikmetse kanala veya size karşı kullanıldığında "Sınırsız yasaklanmaya" sebep oluyor.
Böyle bir olay yaşanmışken çıkıp " eleştiren bir kişiye bile bu zamana kadar uyarı dahi verilmedi" demeniz yanlış olur.
Yaptığı terbiyesizlik mi ? Evet. Ama sadece size değil. Bu sözü kullanan herkes başka markalara terbiyesizlik yapıyor peki onlar neden "Sınırsız" yasaklanmıyor ? Cidden ortada böyle bir olay hatta olaylar varken bu sözleri söylemeniz komik.
Kesin ben de bu minik eleştiriden dolayı süresiz yasaklanacağım.
Görüşürüz.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bekle ab dersim bitsin ona bi kronik sorun bulayım çok yazıyor fazla elektrik tüketiyor gibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
BIOS'tan OC'lamayın yanar.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Top Bottom