Sandisk vs Adata SSD

yasirfive

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Lenovo V330 Intel Core i5 8250U 8GB 1TB + 128GB SSD lenovo v330-15ikb 81ax00dptx modeli var. Ben SSD'yı arttırmak istiyorum. Ekstra ssd takacak yer var mıdır? Yoksa bu 128'i çıkarıp yerine mi takmam gerekecek. Bİr de bundaki ssd M.2, U.2 ve NVMe hangi ssdyle uyumlu acaba? Anakart modelini bulamadım. Ama herhalde m2 nvme modeli oluyor. Eğer bunlar uyuyorsa hangisi daha iyi ?

Sandisk daha kalitelidir ama ADATA UCUZDUR SANA KALMIS AMA BENDE SSD DE KALİTELİ BİŞEYY ALMAK LAZIM

Peki Sandisk benim laptopuma uyumlu mu ? Ekstra bir aparat almam gerekiyor mu?

Öncelikle laptopunuzda m2 ssd takılıp takılmadığını öğrenmeniz lazım. Eski tip Anakart larda ne yazık ki bu seçenek sunulmuyor.

Sandisk çok daha iyi.

siteden bulduğum kadarıyla şuan laptopta takılı olan ssd bu. Sandiski alsam olur herhalde bunu cıkarıp değil mi?
Öncelikle laptopunuzda m2 ssd takılıp takılmadığını öğrenmeniz lazım. Eski tip Anakart larda ne yazık ki bu seçenek sunulmuyor.

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    58.5 KB · Hit: 57
Hayır, herhangi bir sorun olmaz. Dilerseniz 6" boyutunda harddiskiniz varsa boş olan yere takabilirsiniz. Unutma, kurulumu SSD'ye yapacaksın. İyi forumlar. (Reaksiyonunu alırım. :p)

Ekleme yapmak istedim. Nvme SSD alacaksan Samsung Evo önerebilirim.

Son düzenleme:
Adata SX6000 daha iyi bir SSD dir. SX serisi adatanın sorunsuz SSD lerinden :).

Hayır, herhangi bir sorun olmaz. Dilerseniz 6" boyutunda harddiskiniz varsa boş olan yere takabilirsiniz. Unutma, kurulumu SSD'ye yapacaksın. İyi forumlar. (Reaksiyonunu alırım. :p)

Ekleme yapmak istedim. Nvme SSD alacaksan Samsung Evo önerebilirim.
samsung evo biraz daha pahalı gözüküyor. Sandisk şimdilik işimi görür gibi Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,617
Üyeler
188,132
Son üye
berkaykaya
Geri