Eski SSD kullanılır mı

Reaksiyon skoru
1
Selamlar,

Yeni bir sistem aldım ve normalde kullandığım laptoptaki diski bu kasaya geçirmek istiyorum.
Laptopta kullandığım M2 Disk: XPG Gammix S70 1TB
Bende olan ve gönderilecek diskler ise: Kioxia 1TB Exceria Plus ve Team MP44L 1TB

Kendi diskim zaten çok daha iyi fakat yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve kullanım ömrü vs gibi bir durum varsa yakın zamanda çöp olmasındansa yeni ama nispeten kötüsünü takarım diye düşündüm.
Fikirleriniz nedir.

Selamlar,

Yeni bir sistem aldım ve normalde kullandığım laptoptaki diski bu kasaya geçirmek istiyorum.
Bende olan ve gönderilecek diskler ise: Kioxia 1TB Exceria Plus ve Team MP44L 1TB

Kendi diskim zaten çok daha iyi fakat yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve kullanım ömrü vs gibi bir durum varsa yakın zamanda çöp olmasındansa yeni ama nispeten kötüsünü takarım diye düşündüm.
Fikirleriniz nedir.
Arkadaşım 7 8 yıllık kullanıyor hiçbir sorunu yok okuma yazma hızı biraz düşebiliyor sadece kullanabilirsin bence

Selamlar,

Fikirleriniz nedir.
Çöp olmaz niye olsun, okuma yazma hızı düşer, ama işini görür bende öyle yapıyorum şuan.

Peki diğer sıfır SSD'lerden birini kullanmak daha mantıklı olur mu eskisi devam mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,502
Üyeler
183,130
Son üye
Eren0593
Geri