Neler Yeni

Sanirim asik oldum yardim 0tecrübe

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende bu sene mezuna kaldım haftaya dershane başlayacak farklı ilçede sabah 7 gibi evden çıkıp akşam 4 5 gibi gelicem dersler falan olacak en mantıklısı bir sey söylememek galiba arada naber nasılsın gibi konuşarak arkadasligimi ilerletirim olmadı elimden bu kadar geliyor 😔
Ya sınav senende böyle işlerle uğraşmayı hiç tavsiye etmem, gerçekten vaktini çalıyor. Güzelce dersine odaklan, güzel bir üniversite kazan, sonra olur zaten o işler. Bu sene senin için hiç sırası değil, ilişiğini de kes demiyorum ancak ara ver, üniversite kazanınca konuşursunuz.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Ya sınav senende böyle işlerle uğraşmayı hiç tavsiye etmem, gerçekten vaktini çalışıyor. Güzelce dersine odaklan, güzel bir üniversite kazan, sonra olur zaten o işler. Bu sene senin için hiç sırası değil, ilişiğini de kes demiyorum ancak ara ver, üniversite kazanınca konuşursunuz.
Teşekkürler ❤

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Mantıklı bir şey düşünmek için tuvalete gittim. Ve aklıma çok mantıklı bir fikir geldi :D
Bu foruma çağırın onu öğretin nasıl insanların son mesajlarına bakarsın vs. sonra konu falan aç kontrol et profiline bakıyor mu sonra işte durum mesajı at işte bunu anlat durumda o da kontrol ederse mesajı görür kendisi istemezse görmemiş gibi davranır eğer kendisi de istiyorsa birşeyler yazar
çok zekiyim

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Mantıklı bir şey düşünmek için tuvalete gittim. Ve aklıma çok mantıklı bir fikir geldi :D
Bu foruma çağırın onu öğretin nasıl insanların son mesajlarına bakarsın vs. sonra konu falan aç kontrol et profiline bakıyor mu sonra işte durum mesajı at işte bunu anlat durumda o da kontrol ederse mesajı görür kendisi istemezse görmemiş gibi davranır eğer kendisi de istiyorsa birşeyler yazar
çok zekiyim
Anlamadım ben foruma mı çağırayım daha önce attigim konularıda görsün (onun hakkında) engel atar zaten

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bişey deme kıza zamana bırak. Arkadaşça konuş kanka olmaya çalış sonra seni unutmasın sonra belki ilerde bir şeyler olur

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
çok zekiyim
kız 1 konu görecek diye kızı 66bin erkeğin arasına atmaya gerek yok. söyleyeceği varsa cesaret eder söyler zaten :D

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Yıllar sonra ilkokul arkadasimla oyle dersler hakkinda bi yarim saat kadar konuştuk tabii öncesinde ehliyet kursunda gördüm kendisini instadan takiplerim ara ara fotoları beğendim takip ettiği yerleri takip ettim o postları beğenmeden begeniyorumki benim fotoyu görsün saat başı açıp bakıyorum şimdi uni kazandı başka ile gidecek ne yapsam bilemedim seni seviyorum desem sapık olarak algılayıp direk engel de atabilir çok muhabbetim yok şuan ama genede bi arkadaşımı kaybetmiş olurum yardım lazım anlayan birileri yardım edebilirse çok sevinirim yaslarimiz 18
İçinde kalcak ve hep diyeceksen cevabı ne olurdu diye. Bence de bidaha görüşmeyeceksiniz. Dene şansını.

Sami Järvi

80+ Silver
Benim tavsiyem onu unutman olacak . Farklı şehir harbi sıkıntılı . Hem üniversiteyi kazanırsan sayamayacağın kadar alternatifin olabiilir ( valla ben de gidicem öyle umuyorum ) .Ben de farklı bir olay yaşamıştım sınav senemde .Sınav senem diye uzak durmuştum.Yine de zarar vermişti.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Teşekkürler ❤
Ya sınav senende böyle işlerle uğraşmayı hiç tavsiye etmem, gerçekten vaktini çalıyor. Güzelce dersine odaklan, güzel bir üniversite kazan, sonra olur zaten o işler. Bu sene senin için hiç sırası değil, ilişiğini de kes demiyorum ancak ara ver, üniversite kazanınca konuşursunuz.
Kız resimleri taksit taksit beğenmeye devammı edeceksin dedi :/ ne yapayim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi