Şimdi terslemiş gibi de olma ama nazikçe sormaya çalış. Ya da sorgulama begeniver gitsin şimdi soru sorunca alınırsa n'olacak.Bi mahsuru varmı diyimmi
Tamam iyi de dostum kaldır bunu, özel mesajları paylaşmak doğru değil...
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi mahsuru varmıydı sorun olursa beğenmem yazdim
Sorun değilde her akşam bir tane begenmen garip degilmi dedi bene absürt olmasın diye dedim gulucuk attiTamam iyi de dostum kaldır bunu, özel mesajları paylaşmak doğru değil.run değilde hepini toptan beğen geç her akşam bi tane beğenmem garip degilmi yazdı bende abur olmasın diye dedi gülücük atti
birçok anlama geliyor olabilirSorun değilde her akşam bir tane begenmen garip degilmi dedi bene absürt olmasın diye dedim gulucuk atti
Ama yaşım açısından tavsiye vermek bana düşmez bu durumdabirçok anlama geliyor olabilir
Trip atmış.Sorun değilde her akşam bir tane begenmen garip degilmi dedi bene absürt olmasın diye dedim gulucuk atti
16Nedenli tavsiye tavsiyedir yaşın kaç
ohaa sonunda 80+plus bronze oldum
komik olan ne acaba ?16
Mesaj otomatik birleştirildi:
ohaa sonunda 80+plus bronze oldum
orda tek bi soylencek kelime vardiSorun değilde her akşam bir tane begenmen garip degilmi dedi bene absürt olmasın diye dedim gulucuk atti
Söyle ne olcak ki maksimum hayır der olur biter he zaten orada bir erkekle ise ve yaşları benzer ise bence hiç söylemeden dön.Yıllar sonra ilkokul arkadasimla oyle dersler hakkinda bi yarim saat kadar konuştuk tabii öncesinde ehliyet kursunda gördüm kendisini instadan takiplerim ara ara fotoları beğendim takip ettiği yerleri takip ettim o postları beğenmeden begeniyorumki benim fotoyu görsün saat başı açıp bakıyorum şimdi uni kazandı başka ile gidecek ne yapsam bilemedim seni seviyorum desem sapık olarak algılayıp direk engel de atabilir çok muhabbetim yok şuan ama genede bi arkadaşımı kaybetmiş olurum yardım lazım anlayan birileri yardım edebilirse çok sevinirim yaslarimiz 18