Neler Yeni

Sanırım bilgisayarıma trojan girdi

-CrawL

80+ Gold
Bir kaç tane hile yüklemiştim bi kaç gün sonra bir şahıs discord hesabıma girip benim kurduğum sunucuyu kendısıne devretip. 6-7Kişiye şunları atmış. Oyun hesabımı çalmaya çalışmış şifresini değiştirmeye çalışmış ama e posta onda olmadıgı için bir şey yapamamış. Şimdi ne yapmalıyım?
Ekran görüntüsü 2021-09-04 100853.png

Nanomanga

80+
Google da kayıtlı olan bütün şiftelerini değiştir ve önemli uygulamalara 2 faktörlü doğrulama koy, discord şifreni de değiştirip iki faktörlü doğrulama koy. Sonra bilgidayarına format at. Ama şifrelerini o bilgisayarı kullanarak değiştirmeni önermem

-CrawL

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gloxy

80+ Bronze
Bir kaç tane hile yüklemiştim bi kaç gün sonra bir şahıs discord hesabıma girip benim kurduğum sunucuyu kendısıne devretip. 6-7Kişiye şunları atmış. Oyun hesabımı çalmaya çalışmış şifresini değiştirmeye çalışmış ama e posta onda olmadıgı için bir şey yapamamış. Şimdi ne yapmalıyım?Alıntıyı görüntüle
Hesaplarınızın hepsini telefon üzerinden değiştirin ve iki faktörlü korumaya alın. Ardından format atmanızı öneririm.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Tüm şifrelerini değiştir ve pcye format at

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Bir kaç tane hile yüklemiştim bi kaç gün sonra bir şahıs discord hesabıma girip benim kurduğum sunucuyu kendısıne devretip. 6-7Kişiye şunları atmış. Oyun hesabımı çalmaya çalışmış şifresini değiştirmeye çalışmış ama e posta onda olmadıgı için bir şey yapamamış. Şimdi ne yapmalıyım?Alıntıyı görüntüle
Malwarebytes tam tarama at bir şey bulamazsa format

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
SDFGSDFGOPĞHDSFGOĞSDHUFGSDFGSDFG
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafaya bak
niye senin kafan daha mı iyi ? sizin gibiler yüzünden oyunlar oynanmayacak hale geliyor. kolsuz kolun yetmiyorsa oynama hem hile indirip milletin oyununu leş ediyorsun sonrada pc ne virüs bulaşınca burda ağlayıp ühühü pc me virüs bulaştı ne yapayım diyorsun.Kim pcne virüs bulaştırdıysa Allah razı olsun

Top Bottom