Neler Yeni

Sanırım harbi korona oldum

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Arkadşalar bundan 5 gün önce çok balgam atıyorum diye konu açmıştım şuan sırtımda ağrı var ve acayip halsizim boğazım ağrıyor öksürüyorum sanki akicğerimde bir şey var gibi yarın test yaptırmaya gidicem umarım negatif çıkar ama acı vs çok acı falan gelmiyor ben f sanırım

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Arkadşalar bundan 4 gün önce çok balgam atıyorum diye konu açmıştım şuan sırtımda ağrı var ve acayip halsizim boğazım ağrıyor öksürüyorum sanki akicğerimde bir şey var gibi yarın test yaptırmaya gidicem umarım negatif çıkar ama acı vs çok acı falan gelmiyor ben f sanırım
hiçbirşey olmaz genç adamsın.telaşlanma millete bulaştırmazsan yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Necati Portakal
Geçmiş olsun. Corona is coming. Bu aralar vakaalar çok arttı. Kendine çok dikkat et.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nefes almakta zorlanıyor iseniz yüz üstü bir şekilde yatın, bir nebze de olsa daha rahat nefes alırsınız. Geçmiş olsun.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nefes almakta zorlanıyor iseniz yüz üstü bir şekilde yatın, bir nebze de olsa daha rahat nefes alırsınız. Geçmiş olsun.
Nefesi tam alamıyor gibiyim sanki aldığım nefes yetmiyor gibi değişik bişi

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Aileme bulaşmıştır buyük ihtimal ama onlarda belirti yok daha
olmaması normal ne yaptınız hocam ya.hemen doktora gidin yarın ilk işiniz o olsun belki ilk etapta ailenizden atabilirsiniz covidi. cok geçmiş olsun.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadşalar bundan 5 gün önce çok balgam atıyorum diye konu açmıştım şuan sırtımda ağrı var ve acayip halsizim boğazım ağrıyor öksürüyorum sanki akicğerimde bir şey var gibi yarın test yaptırmaya gidicem umarım negatif çıkar ama acı vs çok acı falan gelmiyor ben f sanırım
korona yine artışa geçti valla şuanda korona:

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Geçmiş olsun, ilk işiniz hastaneye gitmek olsun.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
olmaması normal ne yaptınız hocam ya.hemen doktora gidin yarın ilk işiniz o olsun belki ilk etapta ailenizden atabilirsiniz covidi. cok geçmiş olsun.
Gidicem ama neden normal ya ben çok dikkat eden biriyim aslında nasıl oldu bilmiyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
şayet testin pozitif çıkarsa Allah korusun tabi bol bol vitamin ve seni güçlendirecek şeyler tüket ve merak etme genç adamsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidicem ama neden normal ya ben çok dikkat eden biriyim aslında nasıl oldu bilmiyorum
Maalesef sorun sizde değil dikkat etmeyenlerde.

Top Bottom