Sanırım intihar edicem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Belki yaşamak istediğim seyler vardir hala, yolda giderken hep bir arabanin çarpmasını istiyorum yukaek bi yerdeyken atlamak istiyorum ama buna cesaret edebilecegimi sanmıyorum biri beni oldurse cok daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17
Cesaret edemiyorsun çünkü yaşayabileceğin bir sürü şeyi çöp etmek istemiyorsun
ayrıca daha gençsin, daha uzun yolun var

Belki yaşamak istediğim seyler vardir hala, yolda giderken hep bir arabanin çarpmasını istiyorum yukaek bi yerdeyken atlamak istiyorum ama buna cesaret edebilecegimi sanmıyorum biri beni oldurse cok daha iyi olur

17
Cidden bir gün boyunca anakart la uğraştın diye mi baydı hayatın? Veya gelecek kaygısı için mi? Başkalarını hiç düşündün mü nasıl sırf su içmek için kilometrelerce yol aldıklarını, en büyük hayalleri sadece o gün yemek bulmaları. Ne kadar büyük nimette yaşadığının farkında mısın?

Ateist olman intihar edebileceğin anlamına gelmiyor, intihar korkaklıktır kendince bir kurtuluş sanarsın, asıl cesaret intihar etmek değil, yaşamaya devam edebilmektir.
Dostum bir şeyden kaçmiyorum yasamak zevk vermiyor ne yapabilirim soyle onu yapayim ki hayattan zevk alayim, bilgisayardan, telefondan, kızlardan derdim ama kizlardan asla bikamam her seyden bıktım

Cesaret edemiyorsun çünkü yaşayabileceğin bir sürü şeyi çöp etmek istemiyorsun
ayrıca daha gençsin, daha uzun yolun var
Haklısın güzel bir supersport ile gazlamak teker yapmak istiyorum

17
Ayrıca "ben intihar ediyom" diyip intihar edilmez. Nasibinde ne yazıyorsa o. Nasibinde 80 yaşinda öleceğin de yazıyor olabilir, veya yarın olecegin yaziyor olabilir bilemeyiz

edit: yanlış düşünmüşüm

• Hahaha
Reaksiyonlar: Yagi
Cidden bir gün boyunca anakart la uğraştın diye mi baydı hayatın? Veya gelecek kaygısı için mi? Başkalarını hiç düşündün mü nasıl sırf su içmek için kilometrelerce yol aldıklarını, en büyük hayalleri sadece o gün yemek bulmaları. Ne kadar büyük nimette yaşadığının farkında mısın?
Hayır bu sadece söylediğim bir şey annemin umrunda değilmiş gibi de hissediyorum hatta kimsenin umrunda degilmisim gibi

Önce sakin olmakla başla, rahatla ve hayatın toz pembe olmadığının farkına var.
Madem ateist olarak mutlu değilsin, kendine uygun bir din arayışına çık.

Ayrıca "ben intihar ediyom" diyip intihar edilmez. Nasibinde ne yazıyorsa o. Nasibinde 80 yaşinda öleceğin de yazıyor olabilir, veya yarın olecegin yaziyor olabilir bilemeyiz
Ne nasibi kanka :D inat olsun diye intihar edip kader nasip dediğin şeyi bozabilirim

Önce sakin olmakla başla, rahatla ve hayatın toz pembe olmadığının farkına var.
Madem ateist olarak mutlu değilsin, kendine uygun bir din arayışına çık.
Ateist olmaktan başka seçeneğim yok evrime inaniyorum

Kader, nasip denen şey böyle bir şey değil.
Kendi seçtiğimiz yollar kaderimizi belirler ve o yolu çizer. Kader yazılı bir hikaye değildir.

Hayır bu sadece söylediğim bir şey annemin umrunda değilmiş gibi de hissediyorum hatta kimsenin umrunda degilmisim gibi
Bu kadar zayıf olma ve artık 17 yaşına gelmişsin annenden çok ilgi bekleme. Birinin seni umursaması için ne yaptınki?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri