Neler Yeni

Sanırım intihar edicem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,896
İsim
Eren Yeager
Okul olmuyor mu yapamıyor musun
Bırak okumayı çalış para kazan
Dertler kıyaslanamaz ama intihar bir çözüm değil ateistsin bir şey diyemeyeceğim müslüman olsaydın ap ayrı bir konuya girerdim ama girmeyeceğim
Çalış para kazan harca geçin
Zaten onun dışında eğer yapmak istemiyorsan yine senin tercihin biz bir şey diyemeyiz

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
dostum gece vaktii korkutma bizi , yaşamak guzeldir

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz

samet4747

80+ Platinum
Kimse ikna etmeye çalışmasın bence.

war20anty

80+ Bronze
Ne nasibi kanka :D inat olsun diye intihar edip kader nasip dediğin şeyi bozabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ateist olmaktan başka seçeneğim yok evrime inaniyorum
Aynı yaştayız bende de oluyor. Göğsüme ağrı giriyor, bunalıyorum, sıkılıyorum, ne yaparsam yapayım ruhum daralıyor. Ergenlikle alakalı. Ayrıca ateistlikle evrimin ne alakası var kanka ? İlla semavi dinlere uymak zorunda değilsin. Bunu bir müslüman olarak söylüyorum. İntihar falan etme.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
sorunu kafanda bitirmen lazım canında değil intihar mantıklı bir yol da değil
ki sen bile bunu mantıklı görmüyorsun eğer aksi olsaydı şu an burada olmazdın

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ancak yere carpana kadar ruzgar hissetmek istemiyorum yemedi açıkçası

Durumum kötü olduğu ivin intihar etmek istemiyorum, keşke herkes rahat yasasa en cok istedigim sey bu
Yanlış anlama ama bence içindeki boşluğun en büyük sebebi insanların en büyük isteklerinden olan birini yerine getirmemek "İNANMAK". Yıllar öncesinden bu yana insanlar toprağından yıldızına sürekli bir inanç arayışı içerisindedir. Nedeni ise içlerindeki o intihara sebebiyet verebilecek boşluk düşüncesini doldurmaktır. Bunu sadece islam olarak söylemiyorum umarım anlamışsındır anlatmak istediğimi. Tabii ki ben bir müslüman olarak sana araştırmanı eğer mantığına uydurabilirsen islamı seçmeni öneririm. Ama bunu yaparken islamı, yaşayan insanlardan değil, kanıtlı hadisler ve kur'an-ı kerim aracılığı ile yapmanı tavsiye ederim.

Ne nasibi kanka :D inat olsun diye intihar edip kader nasip dediğin şeyi bozabilirim

Ateist olmaktan başka seçeneğim yok evrime inaniyorum
Arkadaşın yanlışı olmuş. Kader demek istemiş. Ve inat olsun diye intihar ettiğin zaman kaderi bozmuş olmuyorsun. Kaderini o yönde yönlendirdiğin için kaderin bu şekilde gerçekleşmiş oluyor. Tabii ki bu biraz paradoks oluyor o yüzden bu tarz konular yazı ile anlatılamayacak kadar karışık. En iyisi kaynağından okuyarak öğrenmen olur.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Moralini ney yerine getirir biliyorum birkaç tane benim videomu izle ve turp gibisin.
Bu kanalları öneririm kafam bozuk olduğunda beni hep güldürmeyi başarıyorlar.
Röportaj Adam
Viva La Dirt League
RedRapperZ Murat

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,255
Üyeler
168,749