AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hmm, o zaman yanlis biliyorumKader, nasip denen şey böyle bir şey değil.
Kendi seçtiğimiz yollar kaderimizi belirler ve o yolu çizer. Kader yazılı bir hikaye değildir.
Ateist değil miydin senAllah aşkına din karıştırmayın.
Dostum bunun zayıflıkla ne alakası varBu kadar zayıf olma ve artık 17 yaşına gelmişsin annenden çok ilgi bekleme. Birinin seni umursaması için ne yaptınki?
Zayıf derken güçsüzlüğünden bahsediyorum. Ergenlik dönemindesin yani depresyona girmiş olabilirsin. Kimseden ilgi duymamakta depresyon belirtisi zaten.Dostum bunun zayıflıkla ne alakası var
dostum gece vaktii korkutma bizi , yaşamak guzeldirGerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Güçsüz olduğumu düşünmüyorum ama evet depresyonda oldugum doğrudurZayıf derken güçsüzlüğünden bahsediyorum. Ergenlik dönemindesin yani depresyona girmiş olabilirsin. Kimseden ilgi duymamakta depresyon belirtisi zaten.
Yaşamak denirsedostum gece vaktii korkutma bizi , yaşamak guzeldir
Aynı yaştayız bende de oluyor. Göğsüme ağrı giriyor, bunalıyorum, sıkılıyorum, ne yaparsam yapayım ruhum daralıyor. Ergenlikle alakalı. Ayrıca ateistlikle evrimin ne alakası var kanka ? İlla semavi dinlere uymak zorunda değilsin. Bunu bir müslüman olarak söylüyorum. İntihar falan etme.Ne nasibi kankainat olsun diye intihar edip kader nasip dediğin şeyi bozabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ateist olmaktan başka seçeneğim yok evrime inaniyorum
Yanlış anlama ama bence içindeki boşluğun en büyük sebebi insanların en büyük isteklerinden olan birini yerine getirmemek "İNANMAK". Yıllar öncesinden bu yana insanlar toprağından yıldızına sürekli bir inanç arayışı içerisindedir. Nedeni ise içlerindeki o intihara sebebiyet verebilecek boşluk düşüncesini doldurmaktır. Bunu sadece islam olarak söylemiyorum umarım anlamışsındır anlatmak istediğimi. Tabii ki ben bir müslüman olarak sana araştırmanı eğer mantığına uydurabilirsen islamı seçmeni öneririm. Ama bunu yaparken islamı, yaşayan insanlardan değil, kanıtlı hadisler ve kur'an-ı kerim aracılığı ile yapmanı tavsiye ederim.Ateist olduğum için sürekli boşa yaşadığımı düşünüyorum istediklerimi yapamadiktan sonra da bir amaci yok bir kac kez binadan atlamaya yeltendim ancak yere carpana kadar ruzgar hissetmek istemiyorum yemedi açıkçası
Durumum kötü olduğu ivin intihar etmek istemiyorum, keşke herkes rahat yasasa en cok istedigim sey bu
Arkadaşın yanlışı olmuş. Kader demek istemiş. Ve inat olsun diye intihar ettiğin zaman kaderi bozmuş olmuyorsun. Kaderini o yönde yönlendirdiğin için kaderin bu şekilde gerçekleşmiş oluyor. Tabii ki bu biraz paradoks oluyor o yüzden bu tarz konular yazı ile anlatılamayacak kadar karışık. En iyisi kaynağından okuyarak öğrenmen olur.Ne nasibi kankainat olsun diye intihar edip kader nasip dediğin şeyi bozabilirim
Ateist olmaktan başka seçeneğim yok evrime inaniyorum
Moralini ney yerine getirir biliyorum birkaç tane benim videomu izle ve turp gibisin.Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar