Neler Yeni

Sanırım intihar edicem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
O zaman işsiz evsiz insanlar ne yapsın?
Haline şükret . İnsanlar işlerini kaybediyorlar , akrabalarını kaybediyor ve senin kadar kederlenmiyorlar. Bir ömür Suçsuz hapis yatan adam senin kadar üzülmemiştir. Senin derdin anakart ve motorsikler.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Konudan bağımsız ama özür dilerim. Hocam içimizdeki intihar düşüncesi için inanmamız islama ve imana ters değil mi ? Yani kendi içindeki korku için bir dine inanıyorsun Allah'ı kabul ettiğin için değil. Tam manada inanmış oluyor musun ?
Hatta kısa bi ekleme daha yapayım. Şöyle düşün biz (tabi seni bilmiyorum ama) islama Allah ı kabul ettiğimiz için inanıyoruz tabi ki bunun yanında kitaba iman meleklere iman vs vs de var ama kısa keseyim. Bu arkadaş şuan islama inanmıyor ve yüksek ihtimal islamı sadece insanlardan gördüğü kadar biliyordur diye düşünüyorum. Benim yaptığım ona kitabı göstermek "ona bir yol daha göstermek diyebilirim" intihar ederse cehenneme gitmekten başka seçeneği kalmayacak ama eğer beni dinleyip dini araştırmaya başlarsa ve o kıvılcım varsa dini öğrenip islama Allah ı kabul ettiği için inanmaya başlayacak.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Neyse arkadaşlar iyi geceler dilerim. Zaten bu arkadaşın şuan gerçekten intihar etme olasılığı çok düşük diye düşünüyorum. Pandemi dönemi eve kapanma falan derken hayatı fazlaca monotonlaştığı için (biz de aynısını yaşıyoruz) böyle bi stres çaresizlik hissetmiştir o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş ateistim demiş?
O da müslümansın dememiş ağaca çaput bağlamak gibi düşün. Dua et demiş maksat hayatı monotonluktan çıksın ve bir farklılık yaşasın. Bilemeyiz belki de atesitliği bırakması için bir kıvılcımı tetikler bu hareket. Kelebek etkisi gibi düşün. Zaten bu arkadaşın tüm dinleri araştırıp mantıksız geldiği için ateistliği seçtiğini düşünmüyorum...

01adanalı

80+ Silver
Eğer acısız olsun istiyorsan direk yüksek bir yerden atlamanı öneririm veya kafana sıkabilirsin ama biraz uzun olsun dersen küvette bileklerini kes fakat sadece tek bir kolu eğer ikisinide aynı anda kesersen ölme süren kısalır hemen gidersin farklı bir şey olsun dersen çevrende bulduğun bütün ilaçları yut ama kusma sakın Buda işe yarayacaktır
Neden intihara sürüklüyorsun ki ?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
cidden bunun için mi? sokakta yaşayan insanlar var bütün dertlerini çözersin ateist olma git biyerde çalış kendi emeğinle istediğini al

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eğer acısız olsun istiyorsan direk yüksek bir yerden atlamanı öneririm veya kafana sıkabilirsin ama biraz uzun olsun dersen küvette bileklerini kes fakat sadece tek bir kolu eğer ikisinide aynı anda kesersen ölme süren kısalır hemen gidersin farklı bir şey olsun dersen çevrende bulduğun bütün ilaçları yut ama kusma sakın Buda işe yarayacaktır
iyimisin sen? biz burda adam intihar etmesin diye elimizden geleni yapıyoruz dediğin şeye bak adama ölme tarifi veriyorsun. cidden bir insandan beklenecek bir şey değil düşmanın olsa böyle bir şey demez

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
videonun başlığına bakıp ne alaka diyebilirsin ama video çok derin anlamlar içeriyor izlemeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beğendiğim bir sözü de şuraya bırakayım:
Herkes Everest'e tırmanamayabilir; ama herkesin tırmanabileceği bir Everest'i vardır.

Son düzenleme:

samet4747

80+ Platinum
manyak mısın birader

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
OMER FARUK
hayatta herkesin kırılma noktası olabilir önemli olan nasıl ayağa kalkabildiğin

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold