Sanırım virüs bulaştı nasıl temizlerim?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,044
merhabalar mousemin macro desteği yok bende acaba program ile yapabilirmiyim diye araştırdım ve googleya arattığımda ilk bu video çıktı karşıma;
bende bu yöntem ile yaptım yapacağım şeyi ancak pcde bir tuhaflık sezdim ve yorumlara baktım ne göreyim virüslü bir program imiş. ben bunu öğrenir öğrenmez kaldırdım programı pcden ancak kalıntıların olmasından şüpheleniyorum. nasıl temizleyebilirim? lütfen temiz kurulum yap demeyin 400gb dosya var hepsini yedekleyemem/tekrar indiremem.
indirdiğim program bu; gezginleri güvenilir diye biliyordum yanlış biliyormuşum demek :(
@Treyarch
isterseniz teamwiver açabilirim.

Kaspersky ile tam tarama yap.

merhabalar mousemin macro desteği yok bende acaba program ile yapabilirmiyim diye araştırdım ve googleya arattığımda ilk bu video çıktı karşıma;
bende bu yöntem ile yaptım yapacağım şeyi ancak pcde bir tuhaflık sezdim ve yorumlara baktım ne göreyim virüslü bir program imiş. ben bunu öğrenir öğrenmez kaldırdım programı pcden ancak kalıntıların olmasından şüpheleniyorum. nasıl temizleyebilirim? lütfen temiz kurulum yap demeyin 400gb dosya var hepsini yedekleyemem/tekrar indiremem.
indirdiğim program bu; gezginleri güvenilir diye biliyordum yanlış biliyormuşum demek :(
@Treyarch
isterseniz teamwiver açabilirim.
Pardon corona bulaştı anlamında sandım

@cagan_32 hocam bi kaç virüs buldu temizledi ancak bulduğu dosyaların arasında driver ile alakalı birşeyler var.
ve ben temizle ve yeniden başlat dediğimde yeniden başladıktan sonra wattman hatası aldım. ekran kartının sürücüsüne zarar vermiş olabilir mi? aniden beklenmedik bir şekilde yeniden başlayınca böyle oluyor uv yaparkende olmuştu
isterseniz tarama raporunu paylaşayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Treyarch ab yardımına ihtiyacım var.

Son düzenleme:
@Treyarch aynı id ve şifre, girebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,163
Üyeler
192,628
Son üye
nestia
Geri