Ben 1 saatte 10 mb indiriyorum. Ayıptır söylemesi saniyede 1 Kb/s hız almışlığım var da.Vay be 7 saat 45 dakika da 104 gb indiriyorsun, ben 4 saatte 10 gb indiriyorum
nEVallaha bizim komşunun interneti 30 gb tı 3.5 saatte indiriyo kötü tarafı interneti kullandığımı bilmiyo dahada kötü tarafı kullandığım kişi kim bilmiyorum
Linçlicenmi beni bende utanıyorum ama ne yapıyım türk telekom abi interneti getirmiyo alt yapı yoktu geldi ama türk telekom yoh yoh bekle yapıyonE
Komşunun interneti mi kullanıyorsunuz ?
Hem kimsemi kullanmadı ya ne biliyim bizim yaşadığımız bütün evlerde hep bir internet problemi oluyodu yada türk telekom abi dolandırıyodu diğebiliriznE
Komşunun interneti mi kullanıyorsunuz ?
Yani komşuya para veriyorsanız normalLinçlicenmi beni bende utanıyorum ama ne yapıyım türk telekom abi interneti getirmiyo alt yapı yoktu geldi ama türk telekom yoh yoh bekle yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem kimsemi kullanmadı ya ne biliyim bizim yaşadığımız bütün evlerde hep bir internet problemi oluyodu yada türk telekom abi dolandırıyodu diğebiliriz
Bunun farkındayım zaten internetimiz gelicek gibi değil mobil interneti çıkarıcam ama bunun içinde bilgisayar değiştiricem ondan sonra paketimi değiştiricemYani komşuya para veriyorsanız normal
Yoksa büyük kul hakkı
Hocam bakın şöyle yapın ,Bunun farkındayım zaten internetimiz gelicek gibi değil mobil interneti çıkarıcam ama bunun içinde bilgisayar değiştiricem ondan sonra paketimi değiştiricem
Yazıya tekrar bak istersen kim oldupunuda bilmiyorumki neyse boş ver zaten yaptığım şeyin kötü olduğunu biliyorum kulanmayıda yakında bırakacağımHocam bakın şöyle yapın ,
Komşunuzla anlaşın , bir ay o bir ay faturayı siz ödeyin
Beraber kullanın
Port olmaması sizin suçunuz değil