HoYeon Jung
80+ Gold
Arkadaşlar hemen anlatıyorum. Öğretmen proje istedi. Matematik öğretmeni. Öğretmeni istediğimiz bir yere götürecekmişiz. Bizim sınıftaki kızlar Güney Kore falan seçti ama ben biraz daha yakın bir yer seçmek istedim ve Şanlıurfa'yı seçmek istedim. Hem Göbekli Tepe hem de yemeklerinden dolayı Şimdi ben hemen hemen her şeyi yazdım ancak öğretmenimiz 4 gün boyunca ne yiyecek bulamadım D
Bir restoran buldum ''Cevahir Han'' adında. Ben bunlardan yardım istedim WhatsApp'dan ancak dönmediler
Şimdi sizlerden isteyeceğim, eğer Urfa'da yaşayan varsa yemeklerin fiyatını, oradaki en iyi restoran hangisidir? Bunların cevabını verirseniz sevinirim. He birde konuyu açmışken, Urfa'da Göbeklitepe haricinde gezilecek başka nereler var?
Bir restoran buldum ''Cevahir Han'' adında. Ben bunlardan yardım istedim WhatsApp'dan ancak dönmediler
Şimdi sizlerden isteyeceğim, eğer Urfa'da yaşayan varsa yemeklerin fiyatını, oradaki en iyi restoran hangisidir? Bunların cevabını verirseniz sevinirim. He birde konuyu açmışken, Urfa'da Göbeklitepe haricinde gezilecek başka nereler var?