Neler Yeni

Şanlıurfa Hakkında Yaptığım Proje Ödevim İçin Yardım

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar hemen anlatıyorum. Öğretmen proje istedi. Matematik öğretmeni. Öğretmeni istediğimiz bir yere götürecekmişiz. Bizim sınıftaki kızlar Güney Kore falan seçti ama ben biraz daha yakın bir yer seçmek istedim ve Şanlıurfa'yı seçmek istedim. Hem Göbekli Tepe hem de yemeklerinden dolayı :) Şimdi ben hemen hemen her şeyi yazdım ancak öğretmenimiz 4 gün boyunca ne yiyecek bulamadım :DD
Bir restoran buldum ''Cevahir Han'' adında. Ben bunlardan yardım istedim WhatsApp'dan ancak dönmediler :(
Şimdi sizlerden isteyeceğim, eğer Urfa'da yaşayan varsa yemeklerin fiyatını, oradaki en iyi restoran hangisidir? Bunların cevabını verirseniz sevinirim. He birde konuyu açmışken, Urfa'da Göbeklitepe haricinde gezilecek başka nereler var?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaçıncı sınıf?
Güney Kore=BTS kızlar bu yüzden orayı seçmiş
7. sınıf. Evet çoğunlukla BTS için seçtiler. Kızlarla savaşıyordum, BTS çöp diye falan da şey yazınca ''Siz konuşmaya devam edin, biz de yükselmeye'' bende konuyu kapattım ve bir daha konuşmadım :DD

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Youtubedaki Şanlıurfayı gezen kişilerin videolarıni izle. Muhakkak birisi yemek listesini gösteriyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
7. sınıf. Evet çoğunlukla BTS için seçtiler. Kızlarla savaşıyordum, BTS çöp diye falan da şey yazınca ''Siz konuşmaya devam edin, biz de yükselmeye'' bende konuyu kapattım ve bir daha konuşmadım :DD
La havle vela kuvvete

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom