Neler Yeni

Sansür Yasası

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bünyamin
Sabahın 4-5'inde geçirilen sansür yasasını delmek için vpn yeterli mi? (Vpn sağlayıcıların da yasaklanması söz konusu)

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Buradan 240 muhalefet milletvekilinden sadece 30 tanesinin bu yasaya karşı çıkmak için meclise gittiğinden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Buradan 240 muhalefet milletvekilinden sadece 30 tanesinin bu yasaya karşı çıkmak için meclise gitmesine teşekkür ediyorum.
sadece akp önerisini kabul etmişler geri kalan partileri reddetmişler. hayvan hakları konuşulması gerekirken yanlış oldu bu. geçmiş olsun hepimize.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan 240 muhalefet milletvekilinden sadece 30 tanesinin bu yasaya karşı çıkmak için meclise gittiğinden teşekkür ederim.
Akpli vekiller görüşmeye hiç katılmadı böyle devam ederse bu tarz forumlar dışında fikir özgürlüğü kalmayacak

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Biri aydınlata bilir mi sansür yasağı ne ilk kez sizden duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca sosyal medyanın içerik olarak düzenlenmesi hakkında bir yasa. Eleştiri ve düşünce özgürlüğü gibi kavramları unutmamızı istiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biri aydınlata bilir mi sansür yasağı ne ilk kez sizden duydum
Eskiden paylaştığımız bir şey için tutuklandığımızda anlardık ki bir savcı bizim takipçimiz takipçilerden tanıadıkların çıkarıp hesabı gizli yaptığında ne olursa olsun dava açamıyorlardı çünkü gönderi gözükmüyordu keza hesap anonim ise kesinlikle kim olduğunuz bulunamıyordu.Şimdi ki düzenleme direkt olarak gizlilik meselesini kaldırıp dm kutunuza kadar bakabilmelerini sağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,648
Üyeler
165,218
Son üye
basilisk_1
Top Bottom