Polatbnyamin
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Sabahın 4-5'inde geçirilen sansür yasasını delmek için vpn yeterli mi? (Vpn sağlayıcıların da yasaklanması söz konusu)
sadece akp önerisini kabul etmişler geri kalan partileri reddetmişler. hayvan hakları konuşulması gerekirken yanlış oldu bu. geçmiş olsun hepimize.Buradan 240 muhalefet milletvekilinden sadece 30 tanesinin bu yasaya karşı çıkmak için meclise gitmesine teşekkür ediyorum.
Akpli vekiller görüşmeye hiç katılmadı böyle devam ederse bu tarz forumlar dışında fikir özgürlüğü kalmayacakBuradan 240 muhalefet milletvekilinden sadece 30 tanesinin bu yasaya karşı çıkmak için meclise gittiğinden teşekkür ederim.
Biri aydınlata bilir mi sansür yasağı ne ilk kez sizden duydum
Eskiden paylaştığımız bir şey için tutuklandığımızda anlardık ki bir savcı bizim takipçimiz takipçilerden tanıadıkların çıkarıp hesabı gizli yaptığında ne olursa olsun dava açamıyorlardı çünkü gönderi gözükmüyordu keza hesap anonim ise kesinlikle kim olduğunuz bulunamıyordu.Şimdi ki düzenleme direkt olarak gizlilik meselesini kaldırıp dm kutunuza kadar bakabilmelerini sağlıyor.Biri aydınlata bilir mi sansür yasağı ne ilk kez sizden duydum