ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,271
10 ve 6 taksit
10 taksitin cazibesi
10 ve 6 taksit
Vatandaki PURE modeliydi beyaz için ekstra 100 tl sıkıntı değil.Oo mükemmel fiyat yeminlen vatandaki fiyattan bile ucuz
Evet keşke onu alsaydım beyaz pc diziyodum ama bunu alıcam galiba o bidaha indirime gelmicek gibiVatandaki PURE modeliydi beyaz için ekstra 100 tl sıkıntı değil.
Yapışın.
Hiç ama hiç belli olmaz indirim konusu ama bunu da alsanız kötü sırıtmaz bence.Evet keşke onu alsaydım beyaz pc diziyodum ama bunu alıcam galiba o bidaha indirime gelmicek gibi
sırıtıyor hocam rog 6750 var bende beyaz sistem içerisinde o bile kötü duruyor siyah olduğu içinHiç ama hiç belli olmaz indirim konusu ama bunu da alsanız kötü sırıtmaz bence.
aşırı fırlama olmazArkadaşlar selam,
10 taksitle satın aldım. Bende güncelde RTX 4060 (8GB) var. Acaba doğru bir upgrade mi? Özellikle CS çok oynuyorum.
Bir de Elimdeki GALAX RTX 4060'ı kaça okutabilirim ortalama? 1,5 senedir falan kullanıyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Doğru güncelleme değil cs için fps artışı farkedilmeyecek kadar az işlemci yükseltin. Fps oyunlarında asıl farkı işlemci belirler.Arkadaşlar selam,
10 taksitle satın aldım. Bende güncelde RTX 4060 (8GB) var. Acaba doğru bir upgrade mi? Özellikle CS çok oynuyorum.
Bir de Elimdeki GALAX RTX 4060'ı kaça okutabilirim ortalama? 1,5 senedir falan kullanıyorum.
Teşekkürler şimdiden.
10 11 bine okutursun doğru upgradeArkadaşlar selam,
Teşekkürler şimdiden.