KaanCK 5 ay sonra cevaplasın bu mesajını
bildiğim kadarıyla sadece 120 GB, 240 GB modelinde sorun vardı.
Saat gibi çalışıyor, gayet yüksek hızlar veriyor. Bilen bilir, sistem kapatma alışkanlığım yok.@White Ravens bir sorun yaşamıyor nedense, bildiğim kadarıyla sadece 120 GB, 240 GB modelinde sorun vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aaa doğru!
Vahit abimime kronik sorunlu denk gelmemiş
Hayır kardeşim olmadı sıkıntısız kullanıyorum alabilirsin heleki bütçen o yöndeyse kesinlikle alabilirsinSizde o ekran kartını kullanıyorsunuz sizde bir sıkıntı oldumu?
Saat gibi çalışıyor, gayet yüksek hızlar veriyor. Bilen bilir, sistem kapatma alışkanlığım yok.
1 yıldır falan kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Sadece "sağlığı azalıyor" diyorlar, bu yüzden alınmazmış.
Bunun yerine hem sağlığı çok daha çabuk azalan, hem de daha düşük hızlar veren A400 öneriyorlar. O yüzden sıkıldım ve SSD önerisi yapmıyorum.
1300tl olsun bi tane de sana alayımSapphire wattman, siyah ekran hatalarının en fazla olduğu markalardan birisi.
5500 XT yerine 1650S daha mantıklı bence.
Tabi 1300 TL olursa alınır.
Bırak isteyen istediğini alsın.Sağlığı azalıyor ama ölü hücre sayısına göre azalmıyor, yani bu durumda sağlık azalması önemsiz oluyor.
hoş.1800-1900 olsa alınır mı??Sapphire Pulse RX 5500 XT 8G AMD Radeon RX 5500 XT 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11295-01-20G - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4 ile 8gb arasında çok fark yok 5-0 arası oynuyor ama bazı yerlerde 5-6 fps fark açılıyor videoda birde ben 4gb asus dual modelini 1600 TL'ye almıştım yanındada godfall yani 250tl lik oyun bedavaya geldi8gb olan versiyon 1660s ile eşit denilebilir maks 3fps fark var.
MSI RX 5500 XT MECH 8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RX 5500 XT MECH 8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI RX 5500 XT MECH 8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com