Bu siteye açıkçası pek güvenmiyorum. Sonuçta piyasaya yeni girmiş ve ben daha ordan alışveriş yapan birini görmedim.BLADE-5600XT / INTEL i5-10600K / ASUS ROG STRIX RX 5600 XT T6G 6GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10600K işlemci, ASUS RX 5600 XT T6G ekran kartı ile güçlendirilmiş olup üst seviye oyun oynamak için tasarlanmıştır. Oyuncu bilgisayarına aynı gün kargo olarak montaj ve test hizmetinden ücretsiz yararlanarak sahip olabilirsiniz.www.gaming.gen.tr
Usta ne derse desinler 5600XT öneriyorum kullandığım için değil test sonuçları için driver problemi yok vallahi öyle diyeyim hiç bir sorunla karşılaşmadım sıcaklık olarak 55-60 derece rtx 2060 da alınır o da süperArkadaşlar Teknobiyotik'ten hesaplı olduğu için hazır sistem özelleştirip almayı düşünüyorum. Ekran kartı konusunda karasız kaldım. Sistemin fotoğraflarını koydum. RTX benim için önemli değil, öncelik performans ve sıcaklık değerleri. Başka önerilere açığım bütçem Max. 6900TL.
Monitör: https://www.itopya.com/aoc-24-24g2u5-bk-75hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-pivot-freesync-gaming-monitor/
Dolar 7.5, Euro 9 TL, hatırlatayım. Sen indirimli fiyattan aldın bir de.ama şuanki fiyatı baya pahalı
Usta şu ülkede pahalanmayan ne kaldı ki ...ben onu kullanıyorum
ama şuanki fiyatı baya pahalı
malesefUsta şu ülkede pahalanmayan ne kaldı ki ...
Bana soruyorsan daha yok ama yakında olacak...PC yokmuki sende?
AGA BEE ÜZDÜmalesef
dolar batırdı f/P sistemleri
eskiden
Şimdi
arada 1400TL Fark var
Aradaki fark en büyük işlemci
ama aradada 1400tl fark var
Hayatının anlamı yalansa...malesef
dolar batırdı f/P sistemleri
eskiden
Şimdi
arada 1400TL Fark var