evet fiyat 30 bin tlfiyat neydi 0 mı alacaksın
çok pahalı zaten genellikle 1080p ya da 2k oynayacağım fps oyunları oynayacağım daha çok ama arada hikaye de oynarımeğer bu fiyata çıkabilirsen amd tarafındaki en güçlü kartı alabilirsin 4080s den iyi https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.8
Sadece FPS oyunları oynuyorsan 7900 gre fazlasıyla işini görecektir işlemci 7800x3d değilse işlemciyi yükseltirsinMerhaba. ben fps oyunları için sistem topluyorum bu ekran kartını gördüm alınır mı? nasıl kartlar?
27k sonuna kadar hak ediyor 27kya 4070 superi zor bulursun xt 4070ti superden iyi oyunlardaxt değilde xtx olsa tadından yenmezdi
xt fiyat performans değil
o parayı haketmiyor
24k o zztn(fighter hariç çok kötü kart)Sadece FPS oyunları oynuyorsan 7900 gre fazlasıyla işini görecektir işlemci 7800x3d değilse işlemciyi yükseltirsin
İşlemci i5 13400fSadece FPS oyunları oynuyorsan 7900 gre fazlasıyla işini görecektir işlemci 7800x3d değilse işlemciyi yükseltirsin
hayır hazır alacağım her şey hazır sadece ekran kartı farklı olcak o kadarHocam sistem sıfırdan toplanıyorsa bütçeyi zorlayabilir o kart.
Amd 7 serisi 3D işlemci alıp, yanına 7800xt pulse tipi bir ekran kartı 4k düşünmüyorsanız yeterli olabilir. 4k düşünüyorsanız %20 ye kadar daha hızlı olan rx7900 serisinden ucuz olan bir ekran kartı düşünülebilir.
Merhaba. ben fps oyunları için sistem topluyorum bu ekran kartını gördüm alınır mı? nasıl kartlar?