Amd34
80+ Silver
Anlama kıtlığı mevcut hocam sizde aynı model kart markaları farklı bu da sadece soğutmayı etkiler ve en fazla 2 bilemedin 3 derece oynar ben sapphire pure 7900gre aldım 24.500'e ve boşta 37 derece Fark yok şunu bi anlayın aldığınız kartı bu kadar övmenize gerek yok normal bi kartBen sadece kullanmış olduğum kart ve modellerine kıyasla bir konuşma yaptım ki denileninde aksini iddia etmedim bende baktım sapphire pulse modeli daha yüksek devirde fanlar ile 60-70 derece aralarında geziyorken gigabyte modeli daha serin çalışıyordu ben bunu söyledim mesajlarımı okuyabilirsin ki benim savunmamda şundan yanaydı gigabyte rx7900gre malzeme kalitesi soğutma kalitesi fiyat olsun daha iyi fazladan 4gb vram ve 20fps için +4k vermek saçma geliyor ki bugün tam aydan hesaplarsan asgari ücretle çalışan birisinin günlüğü 590 liraya denk geliyor yani o fazladan 4k para kaba hesap ile bir asgari ücretlinin toplam 1 haftası demek benim kıyasladığım.şey aradaki fiyat farkına vermiş olduğu değerlerin ekonomimiz ile değmemesi gereksiz bir harcama olmuş olur bana diyebilirsin e sende xfx merc 20500tl'iken almadın power color 21k iken almadın gittin 24k'ya gigabyte aldın evet aldım ama şunu hesaba katarak aldım 1.soğutma ve malzeme kalitesi 2.Fazladan 1 sene garanti süresi (2/3)
3.gigabyte'ın bu soğutmaya sahip olan gaming o c modelini rahatça o.c + undervolt yaparak performansımı arttırabilirim 4.ise servis ve görünüş ben aradaki bu 3k fiyat farkına sadece 1 sene garantinin bile değeceğini söylüyorum ben herhangi bir konuda bu kadar stem etmedim ki şimdiye kadar çoğu konuda yer aldım yanımda sizin kadar bir olupta birbirimizi savunan olmadı valla
Mesaj otomatik birleştirildi: