Artık büyük driver sorunları yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Yaşayabileceği tek şey küçük buglar ki nvidiada da yaşanıyor. Kardeşim çok iyi model alınır. Nvidia muadilinden daha iyi performansa sahip.Bütçen nedir?
Eğer bütçen iyiyse RTX'e yönelmeni öneririm çünkü driver sorunlarıyla uğraşırsın bu kartta
Olmasa bile 2060S'in DLSS 2.0 ve RTX desteği varArtık büyük driver sorunları yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Yaşayabileceği tek şey küçük buglar ki nvidiada da yaşanıyor. Kardeşim çok iyi model alınır. Nvidia muadilinden daha iyi performansa sahip.
Artık büyük driver sorunları yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Yaşayabileceği tek şey küçük buglar ki nvidiada da yaşanıyor. Kardeşim çok iyi model alınır. Nvidia muadilinden daha iyi performansa sahip.
Bendede Stabil olmayan FPS sorunu vardı@TheFreaky adlı arkadaş 5700 XT aldı, ve sorunlardan dolayı oyun bile oynayamadığı için kartı iade etti.
Her oyunda dlss yok. Rtx içinde aynısı geçerli. Yeni oyunlarda konsollar yüzünden olacak dersen yeni gelen gpular çok güçlü yani full rtx implantı olacak ve 2060s ile eski konsollar gibi 30 FPS deneyimi yaşayacaksın.Olmasa bile 2060S'in DLSS 2.0 ve RTX desteği var
Ne zaman aldı ? 6 ay önce aldıysa evet büyük driver sorunları vardı. Ama şuan yok. Yanlış yönlendiriyorsunuz sadece.@TheFreaky adlı arkadaş 5700 XT aldı, ve sorunlardan dolayı oyun bile oynayamadığı için kartı iade etti.
2060s ile eski konsollar gibi 30 FPS deneyimi yaşayacaksın.
Amd'nin gerçekten driver sorunları var bende rx580 var hiç driver ile sıkıntı yaşamadım ama yaşayanlar var şans işidir bu ama rtx 2060'da dls2.0 ve rtx desteği varArtık büyük driver sorunları yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Yaşayabileceği tek şey küçük buglar ki nvidiada da yaşanıyor. Kardeşim çok iyi model alınır. Nvidia muadilinden daha iyi performansa sahip.
Hocam tahmini yazdım. Ama görmesi zor değil. rtx 3080nin onaylanan özelliklerine baktınız mı siz ?Bu yazdığın yazı hakkında bana geçerli bir kaynak atar mısın?
Ne zaman aldı ? 6 ay önce aldıysa evet büyük driver sorunları vardı. Ama şuan yok. Yanlış yönlendiriyorsunuz sadece.