Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire rx 6600 4998TL

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
Bende aldığım ürün garantili olsun isterim ama 0 ekran kartları da ucuz değil. 3070ti almak istiyordum birkaç aydır ve 0 fiyatları malum bende 2. el piyasasını takip ettim bir süre. kutusu faturası ve garantisi bulunan Amazon Türkiye üstünden alınmış msi ventus 3070 ti 3x 6 ay kullanılmış 2.5 yıl daha garantisi devam eden ekran kartı denk getirdim, testlerini gidip satıcının yanında yaptırdım ve Sıfır fiyatı 16000tl olan ekran kartını 8000tl karşılığında satın aldım çokta memnunum. 7000tl civarin da garantisiz yada yurtdışı kartlar da vardı ama ben 2.5 yıl garantisi duruyor diye 750tl fazla verdim şu an kafam rahat. Param olsa 0 alır mıydım derseniz sanırım alırdım çünkü ben son kullanıcıyım. Genellikle aldığım kartı yanana kadar değiştirmem.

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
O Sıfır Manyakları 30 FPS az alınca ne düşünecek acaba. GOW'da Fark 50FPS'e kadar çıkıyor.
hocam gidip 2-3 ayda bir ekran kartı değişen oc vs. ne varsa zorlayıp acımayan adamdan cihaz alamam ben kimse kusura bakmasın.
Gözle görülür bir kanıt da olmadığı sürece kimseye güvenemem

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
İkinci ele güvenmeyenler ya da ailesini ikna edemeyenler. Garantisi sıkıntı olmasın diyenler ve alıp iki ay sonra satmayacaklar için güzel fiyat. Herkes neyin ne oldugunu biliyor zaten neden birbirimizi ikna etmeye çalışalım. :)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
İkinci elde amd kart mı alınır? Ya sürekli sürücü çökme ve wattman hatası veren bir karta denk gelirsen ne olacak belki adam bu yüzden satıyor. İkinci elde her ürün ihtiyaçtan satılık ve temiz değildir. Sorunlu kartlarda satılır. Satan kişi bunu belirtmezse elinde sorunlu kartla garantisiz kalırsın işte bu 30 fps fazla almak uğruna sazan balığı gibi oltaya gelmektir ve enayikliktir. Sıfır ürün konusunda kendini akıllı göstermeye çalışan arkadaşa duyurulur.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Net alınır bu arada 2 ay önce falan gencergamingden almıştım 5300 TL'ye 2 aydır tek wattman hatası almadım 55 dereceyi geçmiyor kart oyunlardayken.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Bende şimdi aldım. Güzel fiyat kaçmaz bence satıcıda trendyolun kendisi.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kayhan Uygun
kardesım bosver sal kendi haline
Mesaj otomatik birleştirildi:

param az ise zaten ıkıncı el almam kardesım kesınlıkle. riske atıcak param olmadıgı ıcın
dostum sen okuduğun metni anlayabiliyor musun? almadan önce testi yaptıracaksın kfg soracaksın gidip alırken test edeceksin zaten sorun varsa bu testlerde çıkıyor hala ne riskinden bahsediyorsun senin gibi bu konudan hiçbir şey anlamayan insanlar için risk olur tabi git araştır biraz şöyle mesaj atma gözünü seveyim

Hayırlı olsun biraz yüksek fiyatmış ama yeni ürün olduğundandır.

O zaman 0 hiçbir ürün almayalım. Telefon alırsakda kutusunu açsak - 1000₺ oluyor.
yeniydi ürün bir de sapphire nitro se+ top tier modeldi o yüzden yapacak bir şey yok... diğer tüm ilanlarda dereceler çok fazlaydı bazılarının garantisi yoktu bazılarının ilanları full ekran kartıydı yani mining ürünüydü en temizi buydu valla ben de içim rahat etsin diye biraz daha fazla verdim 2 kuruş fazla veririm başım ağrımaz mantığındayım teşekkürler bu arada daha iyileri sizin olsun.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,449
İsim
Diyarhan
dostum sen okuduğun metni anlayabiliyor musun? almadan önce testi yaptıracaksın kfg soracaksın gidip alırken test edeceksin zaten sorun varsa bu testlerde çıkıyor hala ne riskinden bahsediyorsun senin gibi bu konudan hiçbir şey anlamayan insanlar için risk olur tabi git araştır biraz şöyle mesaj atma gözünü seveyim

yeniydi ürün bir de sapphire nitro se+ top tier modeldi o yüzden yapacak bir şey yok... diğer tüm ilanlarda dereceler çok fazlaydı bazılarının garantisi yoktu bazılarının ilanları full ekran kartıydı yani mining ürünüydü en temizi buydu valla ben de içim rahat etsin diye biraz daha fazla verdim 2 kuruş fazla veririm başım ağrımaz mantığındayım teşekkürler bu arada daha iyileri sizin olsun.
Daha iyisi çok pahalı 😂 bende konarsam 6800 ile 6900xt arasına konarım. 5 sene akıp götürsün.

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Arkadaşlar tartışmayı uzatmak istemiyorum son mesajım olacak, ama siz sıfır karta 2 katı fiyat bayılıp yükseltme yaparken yarı fiyatına sattığınızda anlarsınız dediğimi. Satarken Sıfır olarak satmıyorsunuz. 2.el olarak satıyorsunuz. 10K Bayıldığınız karta 2 sene sonra 4K teklif gelince anlarsınız dediğimi. Ama 2.el Aldığın kart 10K ise, 8-9'a satarsınız. (Enflasyon vs hesaba dahil değil) Üstüne birde 10K bayıldığınız karta 2-3 kat Az fps alacaksınız. Ama siz bilirsiniz yine.
10 liralık kartı 4 e satan varsa bizde alalım çoğu satıcı sıfır fiyatına yakın hatta geçenler bile var çok az bir fark istiyor. Piyasa dediğiniz de hepsi mining yapılmış artık ölmüş kartlar pc den sökülüp sadece oyun oynanan krtlar değil maalesef. Birde milletin ikinci el maşı çok değerli olmuş bunu hem sistemlerde hemde oem parçalarda görüyoruz. Birde kredi kartı taksit vs olayları var birde kim ne isterse onu alsın sıfır almak kötü bir şey değil arkadaşlar ucuz olursa mantıklı olursa herkes değerlendirir merak etmeyin herkes heryere bakıyor artık

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
sıfırcılar olmadan ikinci elciler olamaz !

Top Bottom