Sarıyerde olmayabilir.Vergi no sorgulama böyle
Konuyla Bir Alakası Yok Sadece Ürünü Aldığım Ve Kargoya Bu Gün Verildiğini Teslim Ediyoriyide bu attığın kargo takip ss'inin konuyla alakası nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşı büyük olan donanımhaberciler bilir teknosistem diye yeni bir site vardı ucuza ekran kartı satıyordu başka 5-10 kişiye göndermişti sonra aa gönderiyor filan demişti millet toplu sipariş almıştı sonra sahibi vınnnn...
ne olur ne olmaz itiraz için gerekli belgeleri toplayalımAldım bakalım kazıklanacakmıyım.
iyide ürünü bu siteden almamışın ki milletide kargoya vermişler gibi yanlıs yönlendirme.Konuyla Bir Alakası Yok Sadece Ürünü Aldığım Ve Kargoya Bu Gün Verildiğini Teslim Ediyor
İkinci Konuya Gelirsek Böyle Bir Olay Olabilir Bir Şey Diyemem Ben Zaten Ürün Almama Rağmen Tam Güvenim Yok Siteye
Sprguladiniz mi?Sigortacıyım, vergi noyu göremedim yazın bana da bir sorgulayım doğru mu değil mi
maslakmış hocam sonrasında yazdımSarıyerde olmayabilir.
kargo takip numarası verdiler mi peki sana?Site Linki;
Alıntıyı görüntüleSapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
shop.mercuresoft.com
MERCURESOFT-SAPPHIRE Yazıp 1900 TL indirim ve ücretsiz kargo alabilirsiniz ₺6.899, 00'den ₺4.999, 00'TL'ye indirim akşam 23:59'a kadar.
Güvenirlik hakkında.
Siteden geçen hafta çarşamba RX 6700 XT aldım 8000TL'ye bugün kargoya verdiler kargo kısmı yavaş her gün arayıp müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kaldım(süreci hızlandırmak için) bu hafta kargom gelir diye düşünüyorum kargodan hıyar çıkmadığı sürece sorun yok.