Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire RX 7700 XT PULSE Ekran Kartı 🔥14.999TL

oliveforge99

80+ Silver
Powercolor ile kıyasladım ? Powercolor üst segment benim mi haberim yok
Gerçekten cevap yazmaya gerek yok da yine de yazayım.

Burada markaların modelleri önemli. Chipsetleri zaten AMD sağlıyor. Üzerine soğutucu blokları üreticiler koyuyor. Bazen de oc yapıyor.
Sapphire için Nitro > Pure > Pulse
Powercolor İçin Red Devil (Ülkemizde 7700xt için satışa gelmedi henüz belki hiç gelmez) > Hellhound > Fighter > Gaming gecesinde satılan model.

Bunların arasında sıralama ise Red Devil > Nitro /Pure> Hellhound > Fighter > Pulse = Gaming gecesinde satılan model
Yani zaten ikisi de giriş seviyesi bir model. İkisinden herhangi birinin diğerine bir üstünlüğü yok. Birinden bir diğerini tercih etmek için tek sebep fiyat.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kaan
Gerçekten cevap yazmaya gerek yok da yine de yazayım.

Burada markaların modelleri önemli. Chipsetleri zaten AMD sağlıyor. Üzerine soğutucu blokları üreticiler koyuyor. Bazen de oc yapıyor.
Sapphire için Nitro > Pure > Pulse
Powercolor İçin Red Devil (Ülkemizde 7700xt için satışa gelmedi henüz belki hiç gelmez) > Hellhound > Fighter > Gaming gecesinde satılan model.

Bunların arasında sıralama ise Red Devil > Nitro > Hellhound > Pure > Fighter > Pulse = Gaming gecesinde satılan model
Yani zaten ikisi de giriş seviyesi bir model. İkisinden herhangi birinin diğerine bir üstünlüğü yok. Birinden bir diğerini tercih etmek için tek sebep fiyat.
arkaşdaşımız iyi açıklamış daha çok yardımcı olmak adına böyle bi video var izlemek isteyen bakabilir

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,402
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Arkadaşın yaptığı listede 2 fanlı pulse, 2 fanlı powercolor fighter'dan iyi görünüyor.

AMD GPU Tierlist.png

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Bayram Fırat
1 senedir kullanıyorum ısı fln hiçbi sıkıntı yaşamadım

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yaman
Bir olay yaşandı diye ne çok abarttınız. O mantıkla İtopya'dan hiç alışveriş yapmamanız lazım. İtopya'da 10+ olay yaşanmıştır rahat.

Haklısınız fakat bu ve benzeri konuları konuşmak için bu tarz forumlar kullanılmıyor mu zaten? Fikir alışverişi yapıyoruz. Tabi ki alabilirsiniz, insanlara şuradan alın buradan almayın vb gibi cümleler kurmakta doğru olmaz. Sadece dikkatli olmakta fayda var şeklinde bir dipnot belirtelim ki insanlar mağdur olmasınlar. Çünkü insanların sokağa atacak paralarının olmadığı bir devirden geçiyoruz. O yüzden beni yanlış anlamanızı istemem doğrusu.

İyi forumlar,

alihans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alihan
Alırken dikkat edin kargoda filan kırılırsa elinizde kalır

wlaughs

80+ Bronze
Dahası