Sapphire RX 9060 XT 16GB her oyunda mikro takılma / alt-tab sonrası ağır stutter

• GPU: Sapphire RX 9060 XT
  • CPU: i5-14400F
  • RAM: 16 GB (çift kanal)
  • Anakart: MSI PRO H610M-B DDR4
  • Merhabalar RTX2060 12GB dan rx9060xt geçtim geçtikten sonra bilgisayarı sıfırladım Rainbow Six Siege ve cs2 yükledim ancak oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen sürekli bir takılma var çözüm bilen varmı?
1% ve 0.1% degerlerını tablo olarak acarak kısa bır vıdeo atarmısın

Merhaba bilgisayara format attım biraz cs2 oynadım sorun düzeldi gibi artık takılmalar felan yok tabi diğer oyunlarıda yükledikçe deneyeceğim herkese teşekkürler

Merhabalar üzgünümki sorun devam etmeye başladı tekrardan bende 3d mark testi yaptım ve clock frekansının sürekli düştüğünü gördüm bu neden oluyor skor da çok düşük daha yeni format atmıştım üstelik eski nvidia driverı olduğunu sanmıyorum
Ekran görüntüsü 2025-11-17 194644.webp

Sanırım kartım gerçekten arızalı belki en son sürüm yazılımdan dolayıdır dedim bir önceki en güncel onaylanmış yazılım yükledim olmadı Format attım yine

En güncel WHQL driver kurdum

DDU ile temizledim

BIOS güncel

PSU yeterli

Isı normal

GPU Load normal

CPU darboğaz yok

Clock normalde düz olması gerekirken çivili top gibi zıplıyor

2 gün önce sorun buldundu akım korumalı prizmiş

2 gün önce sorun buldundu akım korumalı prizmiş
Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. 1 ay önce aldım sistemi. Aldığım günden beri ağız tadıyla bir Valorant oynayamadım. Bios güncelledim. Ddu olayını yaptım. En iyisi olduğu iddia edilen amd adrenalin ayarlarını yaptım donma sorunum hala devam ediyor. Win11 25h2 kullanıyorum. Akım korumalı prizle çalıştırıyorum ama düz üçlü prizde de aynı sorunu yaşıyorum. Kafayı yicem artık bir çözüm bulamıyorum hocam

Son düzenleme:
Geri