Sapphire RX 9060 XT 16GB her oyunda mikro takılma / alt-tab sonrası ağır stutter

HyperWay

80+
Reaksiyon skoru
1
  • GPU: Sapphire RX 9060 XT
  • CPU: i5-14400F
  • RAM: 16 GB (çift kanal)
  • Anakart: MSI PRO H610M-B DDR4
  • Merhabalar RTX2060 12GB dan rx9060xt geçtim geçtikten sonra bilgisayarı sıfırladım Rainbow Six Siege ve cs2 yükledim ancak oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen sürekli bir takılma var çözüm bilen varmı?

Merhabalar Eski nvidia sürücleri bilgisayarda varmı bundan nasıl emin olabilirim çünkü nvidia uygulamalarını sıfırlamadan önce sildim hepsini ekran kartını taktım sonra amd sürücüleri yükledim ondan sonra sıfırladım aygıt yöneticisi ve dxdiag dan baktım nvidia ile alakalı hiçbirşey yok

Merhabalar Eski nvidia sürücleri bilgisayarda varmı bundan nasıl emin olabilirim çünkü nvidia uygulamalarını sıfırlamadan önce sildim hepsini ekran kartını taktım sonra amd sürücüleri yükledim ondan sonra sıfırladım aygıt yöneticisi ve dxdiag dan baktım nvidia ile alakalı hiçbirşey yok
Dxdiag, aygıt yönetcisi vs. göstermez hocam daha derinlere bakmanız lazım kayıt defteri gibi. O yüzden DDU ile bütün sürücüleri (AMD dahil) silip tekrar yükleyin.

tamam videodan izleyip deneyeceğim buraya sonucu yazarım teşekkürler

• GPU: Sapphire RX 9060 XT
  • CPU: i5-14400F
  • RAM: 16 GB (çift kanal)
  • Anakart: MSI PRO H610M-B DDR4
  • Merhabalar RTX2060 12GB dan rx9060xt geçtim geçtikten sonra bilgisayarı sıfırladım Rainbow Six Siege ve cs2 yükledim ancak oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen sürekli bir takılma var çözüm bilen varmı?
Format at sisteme. Ben öyle çözmüştüm.

Hocam ddu yükledim ayıkladım ilk klasörden güvenli moda girdim açmaya çalışıyorum ddu yu acılmıyor ne yapmam lazım

ddu ile sildim tekrar yükledim takılmalar devam ediyor sanırım son çare format oda olmazsa iade

nvidia ekran kartımda böyle bir sorun yoktu bilgisayarı sıfırladım buluttan geri yüklemeli olmadı ddu ile tüm sürücüleri sildim yükledim yine olmadı şimdi format deneyeceğim yine olmazsa yapacak başka birşeyim yok

Geri