Neler Yeni

Yardım Sapphire RX470 ve Sistemim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih Karabacak
Herkese selamlar arkadaşlar ben 2.el Rx470 aldım saphirre nitro+ serisi adam bana testlerini attı canlı oyun oynarkende fotoğraf attı kart elimde ben buna şu psuyu sipariş ettim sizce sorun yaşarmıyım,bu güç kaynağını tanıdık bilgisayarcıya gösterdik besler dedi.Bide sistemim düşükk yavaş yavaş upgrade yapmayı düşünüyorum şuan elimde rx470 intel core i3 2100 işlemci 4gb ddr3 1333mhz ram var aklımdaki fikir 12gb ram yapıp i5 3470 almak yardımcı olursanız sevinirim.Psu linki:https://urun.n11.com/guc-kaynagi/hi...kirmizi-fanli-aktif-pfc-guc-kaynag-P210549418
Ekran kartı furmark testinde maksimum 67 derece gördü en az 62 ve paketleme çok iyiydi görünürdü bir şey yok daha test edemedim psu olmadığından yardım ederseniz çok mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar görünürde olucak hatam için kusura bakmayın forumlara yabancıyım

Emre Baş

80+ Gold
Eklemeler iyi birde yoksa SSD almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklemeler iyi birde yoksa SSD almanı tavsiye ederim
1 sene kullanıcam pc ye zaten seneye üniversiteye geçiyorum laptop alcam evde bir pc bulunsun diye ihtiyaç dudyum yükseltmeye 10 yıllık pc bide ben platoon diye psu aldım 500w onda sorun yaşadım bilgisayarcılar voltaj ölçümü yaptı kartımı beslemedi hemde sadece 6 pinlik giriş vardı bu attığım psu iyi mi? sizce markası biraz şüphelendiriyor ama bir çok firmaya oem psu üreten firmaymış ve 500watın 456w kadarını 12v verebiliyor verimliliği yüksek

Top Bottom