Bilgisayarın kendi sitesinden baktığım kadarıyla sistem sadece low profile kartları destekliyor. Diğer türlü muhtemelen kasanın kapağı kapanmayacaktır.Sapphire
Teşekkür ederim , rx 560 ayarında yada bir tık üstü önerebileceğin low profile ekran kartı varmı?Bilgisayarın kendi sitesinden baktığım kadarıyla sistem sadece low profile kartları destekliyor. Diğer türlü muhtemelen kasanın kapağı kapanmayacaktır.
İşlemcine en fazla RX 560-GTX 1050 Ti uyar, daha güçlü kartlar darboğaz yapar. İkisinden birinin low profile olanını bulmaya çalış. 1050 Ti daha güçlüdür, bütçen yeterse onu tercih edebilirsin.Teşekkür ederim , rx 560 gibi yada bir tık üstü önerebileceğin low profile ekran kartı varmı?
Çok teşekkür ederim , 1050 Ti 2G LP buldum umarım uyumlu olurİşlemcine en fazla RX 560-GTX 1050 Ti uyar, daha güçlü kartlar darboğaz yapar. İkisinden birinin low profile olanını bulmaya çalış. 1050 Ti daha güçlüdür, bütçen yeterse onu tercih edebilirsin.
O GTX 1050 Ti değil, düz 1050'dir aralarında fark var.Çok teşekkür ederim , 1050 Ti 2G LP buldum umarım uyumlu olur
benim güç kaynağım 240watt , gtx 1050 ti 75 watt kullanıyor . Aşmalar falan olur mu?O GTX 1050 Ti değil, düz 1050'dir aralarında fark var.
Senin kasanın bir benzerini kullanıyor arkadaş. Aynı şekilde 240W güç kaynağı var. Yani yetecektir diye düşünüyorum.ama hocam watt konusunda sıkıntı yaşar mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim güç kaynağım 240watt , gtx 1050 ti 75 watt kullanıyor . Aşmalar falan olur mu?