Neler Yeni

Sapphire RX580 fanlar dönmüyor görüntü alamıyorum.

KyzzenKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem
PC mi kendimce yükseltmeye çalıştım ancak bir sorunla karşılaştım PC yi başlattığımda ekran kartı fanları dönmüyor ve görüntü de alamıyorum.
Ekran kartının sağlam olduğuna eminim başka bir sistemde görüntü almıştım.

İşlemci: Intel Core i74790K
Anakart: MSI H81M-P33
Güç kaynağı :MSI A600DN
Ekran kartı : Sapphire RX580

Strekeos

80+
Anakart bağlantısını ve ekrankartına gelen güç kablosunu kontrol et ve mümkünse farklı bir pcie kablo ile tekrar dene. Ekran kartının tam oturduğundan emin ol.

KyzzenKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir pcie kablo ile denedim ancak durum yine aynı

Moonlighter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Ahmet
Ekran kartının ve anakartının GPU arıza lambası yanıyor mu ? eğer başka sistem de çalışıyor ise bence PSU ile ilgili sorun olabilir.

KyzzenKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem
Ekran kartının ve anakartının GPU arıza lambası yanıyor mu ? eğer başka sistem de çalışıyor ise bence PSU ile ilgili sorun olabilir.
Anakartımda arıza lambası yok ancak hergangi bir seste çıkmıyor anakartta sağlam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba bios güncellemesiyle falan alakası olabilirmi

Strekeos

80+
İşlemcinde dahili GPU varsa, anakarttan HDMI ile bağlamayı dene bir bak görüntü alabiliyor musun. Belki kablonda problem var belki monitörde.

KyzzenKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem
İşlemcinde dahili GPU varsa, anakarttan HDMI ile bağlamayı dene bir bak görüntü alabiliyor musun. Belki kablonda problem var belki monitörde.
Güç kaynağını sıfır aldım ayriyetten televizyonda denedim kabloyu değiştirdim tekrar denedim ancak yine çalışmıyor monitörde sağlam

Ekran kartında smart fan özelliği varmı bilmiyorum ama o şekildede görüntü gelmesi lazımdı

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Alperen Yılmaz
Güç kaynağını sıfır aldım ayriyetten televizyonda denedim kabloyu değiştirdim tekrar denedim ancak yine çalışmıyor monitörde sağlam

Ekran kartında smart fan özelliği varmı bilmiyorum ama o şekildede görüntü gelmesi lazımdı
Sadece gpu varken mi çalışmıyor

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
GT 730 taktım ondada fan 5 saniye çalışıp kapanıyor gpu fanı ,işlemci fanı çalışıyor
ekran kartı ısınmadıkça fan çalışmaz bu doğal bişey görüntü gelmemesi sorun farklı ekran kartlarında görüntü alıyorsan soketinde arıza yoktur ama pcie 2.0 bir karta 3.0 takarsan performans kaybı olur ama bununda sorunumuzla alakası yok gt 730 takarken görüntü alıyor musun peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,353
Üyeler
172,819
Son üye
efecolakk
Top Bottom