Sapphire rx6600 ısınma sıkıntısı

güzel sallıyorsun kardeş Asus dualda bile forza 4te 65 66 dereceleri görüyor
Biladet işteyim fotoğraf video atıcam diyorum sallıyorsun diyor garip😂
5 te evdeyim hepinizi konuda bekliycem

aynen kanka 60derece kendini kandırmaya devam et mech modeli en çok ısınan modellerden testleri bile var🤣

Bebeğim kendini neden kasıyorsun ki ? Fotoğraf video atınca zaten görüceksin relaxxx😂😂

60 larda çalışırsa neye itiraz ediceksin acaba msi firması mı bozuk diyeceksin acaba😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen kanka 60derece kendini kandırmaya devam et mech modeli en çok ısınan modellerden testleri bile var🤣

Haha geçmişte attığım fotoğrafı buldum gruba

144 fpslerdeyim 60 küsür kişilik odada yüksek ayarlardayım benim işlemcim bile 60 olmuyor evet meral ediyorum yorumlarını
Kafan karışmasın btf5 bu cs 1.6 değil 😂

Ekler

• 861CCA06-EF07-4924-820C-9AF58AE02EC4.jpeg
    861CCA06-EF07-4924-820C-9AF58AE02EC4.jpeg
    350.3 KB · Hit: 47
Son düzenleme:
Bebeğim kendini neden kasıyorsun ki ? Fotoğraf video atınca zaten görüceksin relaxxx😂😂

60 larda çalışırsa neye itiraz ediceksin acaba msi firması mı bozuk diyeceksin acaba😂

Haha geçmişte attığım fotoğrafı buldum gruba

144 fpslerdeyim 60 küsür kişilik odada yüksek ayarlardayım benim işlemcim bile 60 olmuyor evet meral ediyorum yorumlarını
çamur ayarlarda ahahhaa klasik türk milleti işte kendindeki her zaman en iyisi olmak zorunda

çamur ayarlarda ahahhaa klasik türk milleti işte kendindeki her zaman en iyisi olmak zorunda
Çamur ayar dediği ayar dksksksks yüksek ayarlar ve panel va panel ips değil sen şimdi yavaştan ağlayarak dön bakalım

Çamur ayar dediği ayar dksksksks yüksek ayarlar ve panel va panel ips değil sen şimdi yavaştan ağlayarak dön bakalım
Hangi oyun olduğunu çok merak ettim o mu ultra ayarlar ahahah

en iyisi senin kartın kanka maks 50 derece

Hangi oyun olduğunu çok merak ettim o mu ultra ayarlar ahahah
Söylüyorum battefield5 diyorum 1080 p yüksek ayarlar oyun içinden de fotoğraf atarım sorun yok buda dün arkadaşıma attığım rainbow anlığı kart sıcaklığına dikkat ederim her şey açık ultra ayarlar kart kullanımı 98 de anlaşılır zaten. Ee hani yanıyordu mech ?
Va panelden ips görüntüsü bekleyen adamla ne tartışıyorum 😂

Ekler

• EC87E86F-C32F-438C-8834-7939B812E037.jpeg
    EC87E86F-C32F-438C-8834-7939B812E037.jpeg
    246.7 KB · Hit: 51
Bazı indirimlerle asus dual modeli sapphire fiyatına yakın seviyelere düşüyor onları kovalayabilirsin daha sağlıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,136
Üyeler
185,031
Son üye
monolith
Geri