🔥İndirim Sapphire RX7700 XT 12GB 13.774₺🔥🔥

12100 f işlemcim var çok darboğaz yapar mı nu kart 1080 p de idarelik 2 3 ay ?
Darboğaz yaşayacaksın tabi ki de ne kadar idarelik kullanılabilir bir sorun olmaz.

bana da bu mantıklı geldi ya amd ekran kartı bilemiyorum nasıl olur

Günlerdir 4060ti, rx6750xt, rx7700xt arasında kalmıştım indirimi görünce bende aldım bir tane, işlemcim ryzen 5600 umarım iyi sonuçlar alırım 1080p de darboğaz yemem, rtx2060 dan geçiş yapacağım mantıklı bir seçim olmuş mu sizce?

Günlerdir 4060ti, rx6750xt, rx7700xt arasında kalmıştım indirimi görünce bende aldım bir tane, işlemcim ryzen 5600 umarım iyi sonuçlar alırım 1080p de darboğaz yemem, rtx2060 dan geçiş yapacağım mantıklı bir seçim olmuş mu sizce?
Hayirli olsun hocam bence iyi bir seçim👍

Böyle teknolojilere çok vergi yüklenmiyor dediğin gibi de. Bizim ülkede aç gözlü insanlar çok olunca. 20K'ya bile satan bulursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyi 1-2 soruna bağlamayın. Buraya RTX 4070 alıp sorun yaşayan insanların linklerini attırma yani bana.
1 2 sorun mu 😁 kafanız iyi sizin hahaha 1 2 sorun diyor uyarı yememek için engeli çakiyorum 😄😄😄 1 2 sorun dedi aynen kardeş amd driver mükemmel forumda her gün Nvidia driver hatası konusu açılıyor 👍 fanboylarla uğraşamam güle güle 👍

1 2 sorun mu 😁 kafanız iyi sizin hahaha 1 2 sorun diyor uyarı yememek için engeli çakiyorum 😄😄😄 1 2 sorun dedi aynen kardeş amd driver mükemmel forumda her gün Nvidia driver hatası konusu açılıyor 👍 fanboylarla uğraşamam güle güle 👍

Çokta tın. ben kendi bildiğim bizzat araştırdığım şeylere bakarım. daha yeni çıkmış bir karta böyle şeyleri demeniz saçmalık gidin kumda oynayın

Şu yazına bak hele fanboyun kim olduğu belli.

Siz kötü dediniz diye alanlar vazgeçmez merak etmeyin. Biz salladığınız ile kalırsınız.

neyi aldığınızı yazmamışsınızki hocam

arkadaşlar şuan işlemcim ryzen 7 5800x3d bu ekran kartını alsam darboğaz gibi bir sorun yaşar mıyım psu gücüm 700w

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri