Neler Yeni

Sapphire yamuk lehim

Çınar Yaşar

80+ Gold

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,751
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Olabilir Zaten Bunlar Teknolojik Aletler
Yani Hata payı hiç olamaz diyemeyiz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sapphire kartlarda DRIVER sorunlu gibi ilginç bir şey okudum az önce. AMD'nin çıkardığı driver dönüp dolaşıp Sapphire'de mi sorunlu çalışmış? Gerçekten çok ilginç örnekler görüyorum :D

Çınar Yaşar

80+ Gold
Sapphire kartlarda DRIVER sorunlu gibi ilginç bir şey okudum az önce. AMD'nin çıkardığı driver dönüp dolaşıp Sapphire'de mi sorunlu çalışmış? Gerçekten çok ilginç örnekler görüyorum :D
Hocam zaten bu arkadaş sürekli yalan atıyor hatta kanıtlarım konu açtım sonra kapattınız kanıtlar var elimde, birine diyor ki ekran kartı için para biriktiriyom birine diyor ki 1050ti var yeni ekran kartı alınca sana hediye edecek birine diyor ki 2 tane ekran kartı aldım ve bu Shappire Pulse'yi denedim ısı sorunu var ve hepsi aynı zamanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır serin değil bu da yanlış bilgi
Nasıl yani hocam Nitro+ serin değil mi? Yoksa ironi mi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam zaten bu arkadaş sürekli yalan atıyor hatta kanıtlarım konu açtım sonra kapattınız kanıtlar var elimde, birine diyor ki ekran kartı için para biriktiriyom birine diyor ki 1050ti var yeni ekran kartı alınca sana hediye edecek birine diyor ki 2 tane ekran kartı aldım ve bu Shappire Pulse'yi denedim ısı sorunu var ve hepsi aynı zamanlarda

Nitro+ hiçbir zaman serin bir GPU sıcaklığına sahip olmadı. GPU sıcaklığı rakpilerinden yüksek lakin GDDR6 bellek sıcaklığı çoğu rakibinden düşük. Nitro+ performans serisidir Sapphire'in de çok düşük sıcaklık olsun diye bir amacı hiçbir zaman olmadı.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Nitro+ hiçbir zaman serin bir GPU sıcaklığına sahip olmadı. GPU sıcaklığı rakpilerinden yüksek lakin GDDR6 bellek sıcaklığı çoğu rakibinden düşük. Nitro+ performans serisidir Sapphire'in de çok düşük sıcaklık olsun diye bir amacı hiçbir zaman olmadı.
Hocam bende GPU sıcaklığı sandım😁

FreakyXd

80+ Silver

konu tan nerden nereye döndü boş konuşma. forumun dışında ettim gel ? yalan mı söylüyorum :D Kaana verecem hatta sor o konu hakkında konuştum boş konuşma ;)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Neler oluyor neler.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası