Çınar Yaşar
80+ Gold
Diğer markalar o zaman cehennem mi?sapphire pulse mavi ekran sorunları var bellekler pişiyor
Diğer markalar o zaman cehennem mi?sapphire pulse mavi ekran sorunları var bellekler pişiyor
Hayır serin değil bu da yanlış bilgiNitro+ serin
Hocam zaten bu arkadaş sürekli yalan atıyor hatta kanıtlarım konu açtım sonra kapattınız kanıtlar var elimde, birine diyor ki ekran kartı için para biriktiriyom birine diyor ki 1050ti var yeni ekran kartı alınca sana hediye edecek birine diyor ki 2 tane ekran kartı aldım ve bu Shappire Pulse'yi denedim ısı sorunu var ve hepsi aynı zamanlardaSapphire kartlarda DRIVER sorunlu gibi ilginç bir şey okudum az önce. AMD'nin çıkardığı driver dönüp dolaşıp Sapphire'de mi sorunlu çalışmış? Gerçekten çok ilginç örnekler görüyorum
Nasıl yani hocam Nitro+ serin değil mi? Yoksa ironi mi?Hayır serin değil bu da yanlış bilgi
Nitro+ hiçbir zaman serin bir GPU sıcaklığına sahip olmadı. GPU sıcaklığı rakpilerinden yüksek lakin GDDR6 bellek sıcaklığı çoğu rakibinden düşük. Nitro+ performans serisidir Sapphire'in de çok düşük sıcaklık olsun diye bir amacı hiçbir zaman olmadı.Hocam zaten bu arkadaş sürekli yalan atıyor hatta kanıtlarım konu açtım sonra kapattınız kanıtlar var elimde, birine diyor ki ekran kartı için para biriktiriyom birine diyor ki 1050ti var yeni ekran kartı alınca sana hediye edecek birine diyor ki 2 tane ekran kartı aldım ve bu Shappire Pulse'yi denedim ısı sorunu var ve hepsi aynı zamanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani hocam Nitro+ serin değil mi? Yoksa ironi mi?
Hocam bende GPU sıcaklığı sandımNitro+ hiçbir zaman serin bir GPU sıcaklığına sahip olmadı. GPU sıcaklığı rakpilerinden yüksek lakin GDDR6 bellek sıcaklığı çoğu rakibinden düşük. Nitro+ performans serisidir Sapphire'in de çok düşük sıcaklık olsun diye bir amacı hiçbir zaman olmadı.
konu tan nerden nereye döndü boş konuşma. forumun dışında ettim gel ? yalan mı söylüyorum Kaana verecem hatta sor o konu hakkında konuştum boş konuşmaHocam zaten bu arkadaş sürekli yalan atıyor hatta kanıtlarım konu açtım sonra kapattınız kanıtlar var elimde, birine diyor ki ekran kartı için para biriktiriyom birine diyor ki 1050ti var yeni ekran kartı alınca sana hediye edecek birine diyor ki 2 tane ekran kartı aldım ve bu Shappire Pulse'yi denedim ısı sorunu var ve hepsi aynı zamanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani hocam Nitro+ serin değil mi? Yoksa ironi mi?
Witcher 2'yi bitirmeye çalışıyorum 2 gündür
Tamam hocam sana 1 hafta izin.Witcher 2'yi bitirmeye çalışıyorum 2 gündür