Neler Yeni

Saracak Oyun Önerisi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
Uzun süre önce açmıştım tekrar açıp iyice fikir alayım diyorum paralı olup olmaması farketmez oynarken zevkle oynayacağım bir oyun istiyorum tür çok farketmez ama souls tarzı oyunları istemem pek aksiyon macera felan olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum marvel spiderman remasteredi oynarken çok hoşuma gitmişti buna benzer süper kahraman oyunlarıda olabilir

far cry 5 , bioshock remastered serisi , crysis serisi , mafia 1-2 , doom , metal gear solid 5 , warband ile bannerlord (çoğunlukla oynamadığınızı düşündüğüm oyunları önerdim :))

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
far cry 5 , bioshock remastered serisi , crysis serisi , mafia 1-2 , doom , metal gear solid 5 , warband ile bannerlord (çoğunlukla oynamadığınızı düşündüğüm oyunları önerdim :))
Bannerlordu oynadım mafia serisini eskiden abim oynarken izlemiştim az buz hatırlıyorum far cryın ömrümde bir oyununu bile oynamadım değerlendirebilirim

Bannerlordu oynadım mafia serisini eskiden abim oynarken izlemiştim az buz hatırlıyorum far cryın ömrümde bir oyununu bile oynamadım değerlendirebilirim
o zaman bu paketi düşünebilirsiniz.

Ekler

• resim_2023-06-11_004946362.png
    resim_2023-06-11_004946362.png
    45.4 KB · Hit: 96

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
o zaman bu paketi düşünebilirsiniz.
İlk oyunları oynamadan oynarsam birşeyler anlatmıyım birde yüksek ihtimalle crack indireceğim o yüzden fiyat önemli değil yazmıştım :(

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.
Far Cry hiç oynamadıysan sakın son oyunları oynama. Direkt Far Cry 3 oyna. Bütün oyunlarını oynadım 3'teki zevk hiçbirinde yok. Direkt 5 falan oynarsan seriden nefret bile edebilirsin hatta. Seriye saygımdan zorlana zorlana oynadım 5'i.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tomb Raider ve Metro serisini öneririm. Cyberpunk 2077'de çok iyidir.

İlk oyunları oynamadan oynarsam birşeyler anlatmıyım birde yüksek ihtimalle crack indireceğim o yüzden fiyat önemli değil yazmıştım :(
her oyunun hikayesi farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Far Cry hiç oynamadıysan sakın son oyunları oynama. Direkt Far Cry 3 oyna. Bütün oyunlarını oynadım 3'teki zevk hiçbirinde yok. Direkt 5 falan oynarsan seriden nefret bile edebilirsin hatta. Seriye saygımdan zorlana zorlana oynadım 5'i.
ne alakası var far cry oyunları kötü olduğu için değil son oyunlar birbirlerine çok benzediği için sevilmiyor.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
Tomb Raider ve Metro serisini öneririm. Cyberpunk 2077'de çok iyidir.
Cyberpunka nedense hiç isinamiyorum ya hep bana başarısız bir oyun gibi kalmış geliyor oysa hiç oynamadım bile değerlendirebilirim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Cyberpunka nedense hiç isinamiyorum ya hep bana başarısız bir oyun gibi kalmış geliyor oysa hiç oynamadım bile değerlendirebilirim
Oynamadan önce bende böyle düşünüyordum, oynadıktan sonra favori oyunum oldu. :)

Rockbery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Metro serisini oynamadıysan muhakkak göz atmalısın.

kiche71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Abdullah
Hikaye seviyorsan Life is Strange, 6.20 tl şu an. Bedava yani.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Uzun süre önce açmıştım tekrar açıp iyice fikir alayım diyorum paralı olup olmaması farketmez oynarken zevkle oynayacağım bir oyun istiyorum tür çok farketmez ama souls tarzı oyunları istemem pek aksiyon macera felan olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum marvel spiderman remasteredi oynarken çok hoşuma gitmişti buna benzer süper kahraman oyunlarıda olabilir

UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,871
Üyeler
160,452
Son üye
Naturezza
Top Bottom