Neler Yeni

Saracak Oyun Önerisi

TİTAN.

80+ Platinum
Uzun süre önce açmıştım tekrar açıp iyice fikir alayım diyorum paralı olup olmaması farketmez oynarken zevkle oynayacağım bir oyun istiyorum tür çok farketmez ama souls tarzı oyunları istemem pek aksiyon macera felan olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum marvel spiderman remasteredi oynarken çok hoşuma gitmişti buna benzer süper kahraman oyunlarıda olabilir
Metro ve Crysis serisi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Uzun süre önce açmıştım tekrar açıp iyice fikir alayım diyorum paralı olup olmaması farketmez oynarken zevkle oynayacağım bir oyun istiyorum tür çok farketmez ama souls tarzı oyunları istemem pek aksiyon macera felan olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum marvel spiderman remasteredi oynarken çok hoşuma gitmişti buna benzer süper kahraman oyunlarıda olabilir
Far Cry serisi
AC serisi
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - bunu kafa dağıtmak için oynayın yoksa zevk vermiyor . benim gibi çizgi diziyi izleyip bununla ilgili bir sevginiz varsa çok zevk veriyor bence.
Flatout serisi
Metro serisi
Modlu MC
Arkadaş ortamınız varsa Garry's Mod
Hayatsızım ve ruhumu şeytana satarım kıvamındaysanız lol(!)
Arkadaş ortamı varsa Payday 2(Legacy almanız sizin için çok iyi olur içindeki DLC'ler çok hayat kurtaran şeyler ve eğer zevkinizi arttırmak isterseniz silent assassin modunu kurup oynayın kolaylaştırıyor bir mekaniği değiştirdiğinden ama zevki fazla)
GTA 4 ve 5
Saints Row 3 ve 4
Fallout New Vegas , 3 ve 4
Skyrim ve oblivion
Burnout Paraside
Forza Horizion serisinin herhangi bir oyunu ( Eğer bulabilirseniz tavsiyem 3. oyunu oynamanızdır)
Arkadaş ortamı varsa Left 4 Dead 2
Arkadaş ortamı olsa daha iyi ama yoksa da iyi olan Stardew Valley
Titanfall 2

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Lieutenant Anderson
Hocam o meşhur soruyu sormak bana kısmetmiş 😅 RDR2 oynamadıysanız kesinlikle oynayın. Şuan indirimde diye hatırlıyorum

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Far Cry serisi
AC serisi
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - bunu kafa dağıtmak için oynayın yoksa zevk vermiyor . benim gibi çizgi diziyi izleyip bununla ilgili bir sevginiz varsa çok zevk veriyor bence.
Flatout serisi
Metro serisi
Modlu MC
Arkadaş ortamınız varsa Garry's Mod
Hayatsızım ve ruhumu şeytana satarım kıvamındaysanız lol(!)
Arkadaş ortamı varsa Payday 2(Legacy almanız sizin için çok iyi olur içindeki DLC'ler çok hayat kurtaran şeyler ve eğer zevkinizi arttırmak isterseniz silent assassin modunu kurup oynayın kolaylaştırıyor bir mekaniği değiştirdiğinden ama zevki fazla)
GTA 4 ve 5
Saints Row 3 ve 4
Fallout New Vegas , 3 ve 4
Skyrim ve oblivion
Burnout Paraside
Forza Horizion serisinin herhangi bir oyunu ( Eğer bulabilirseniz tavsiyem 3. oyunu oynamanızdır)
Arkadaş ortamı varsa Left 4 Dead 2
Arkadaş ortamı olsa daha iyi ama yoksa da iyi olan Stardew Valley
Titanfall 2
Teşekkürler arkadaş ortamım var ve payday 2 indiriyoruz zaten 😁 diğerlerine göz atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uncharted 4 ve Ek bir hikayesi dahil içine
Uncharted 4 ü PlayStation 4 te 6 kez felan bitirdim sanırım her oynayasimda ayrı zevk alıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o meşhur soruyu sormak bana kısmetmiş 😅 RDR2 oynamadıysanız kesinlikle oynayın. Şuan indirimde diye hatırlıyorum
Oynadım rdr yi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teşekkürler arkadaş ortamım var ve payday 2 indiriyoruz zaten 😁 diğerlerine göz atacağım
Alabiliyorsanız Legact Edition DLC'lerini alın.
Sonrasında gelenler çok önemli değil ama ondan öncekiler skiller ve baya işe yarar eşyalara erişim veriyor.
Tavsiyem eğlence için Shadow Raid haritası + Silent Assassins modu ile oynayın sarıyor ve haritayı çözünce çok fazla para getiriyor

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Alabiliyorsanız Legact Edition DLC'lerini alın.
Sonrasında gelenler çok önemli değil ama ondan öncekiler skiller ve baya işe yarar eşyalara erişim veriyor.
Arkadaşlarım eskiden steamden almış onu indiriyorlar hangi versiyon bilemem ben epicten indiriyorum bedava verdiği için

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlarım eskiden steamden almış onu indiriyorlar hangi versiyon bilemem ben epicten indiriyorum bedava verdiği için
Oyun sıkıntılı bir oyun.
Hile rep sistemi ben oynadığımda yoktu ve halen yok diye biliyorum.
İnsanlar DLC unlocker indirim çatır çatır erişiyorlardı ama tavsiyem uzak durun zevkini kaçırıyor oyunun bir defa kullandım trainer pişman olup oyunu sıfırladım baştan başladım ve sonrasında bir defa kullanmadım. he iyi tarafı hile açsa bile adam size bir zararı olmuyor PVP olmadığından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom