Neler Yeni

Sarı site dolandırıcı mı bu

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Göksel
IMG_0332.png

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,106
İsim
Selim
Bir Türk dilenmeye çıksa bile elinde ki malı yüksek fiyattan iteleyecektir böyle bir senaryoda bu kart 14 bin koyması şüphe uyandırıcı güzel bir çip işçiliği geçirmiş diye algılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir Türk dilenmeye çıksa bile elinde ki malı yüksek fiyattan iteleyecektir böyle bir senaryoda bu kart 14 bin koyması şüphe uyandırıcı güzel bir çip işçiliği geçirmiş diye algılıyorum
Bu tarz durumlarda kart sorunsuz çalışır gibi görünür ama bir ay sonra elinde patlar

Şimdi girdim baktım rog strix 4080 kartı 16 binden satıyor 🗿 sarı siteye şikayet edin dolandırıcı bu

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,731
İsim
Kadir
diğer ilanı daha komik

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur
Bir Türk dilenmeye çıksa bile elinde ki malı yüksek fiyattan iteleyecektir
Harika bir laf. Bir milleti tek cümle ile özetlemiş kral.
Özellikle 2. el kavramı bizim millette yok. Bilmiyor falan değil bakın direkt öyle bir kavram yok.
Godox LEDP260C ışığa baktım kaça veriyolar diye. Herif 4 yazmış birader 4 ! Ürünün sıfırı 4.249 TL ? Bu ne Allahsızlar bu ne?
GTX1050TI lı kasayı sattım zamanında. O zaman hesapladım kasanın sıfırı toplam 5 tutuyordu. Ben de senelerce kullandım diye 3.5 yazdım.
Garibim adamın biri de çıktı "neden o kadar ucuza satıyorsun" dedi. Valla kahroldum. Kıyamam adam o kadar alışmış ki sıfırına yakın fiyata iteleyenlere. 2.El fiyatı görünce şaşırdı herif.

Şimdi girdim baktım rog strix 4080 kartı 16 binden satıyor 🗿 sarı siteye şikayet edin dolandırıcı bu
Katılmıyorum. Bu adamı değil de hala satılık mı falan diyip almaya çalışanlar tutuklanmalı.

Adam 10 liraya tavuk döner satıyor sonra bilmem kaç kişi zehirlendi :D Abi o döneri alanları tutuklamak lazım satanı değil bence

Top Bottom