Neler Yeni

Sarı sitede 6-7 yıllık telefoncuya güvenir miydiniz?

orhankoz

80+
Merhaba, almak istediğim bir iphone modeli var ve teknoloji siteleri ile sarı site arasında 10 bin lira fiyat farkı oynuyor. (Marka belirtmek yasak mı bilmiyorum o yüzden sarı site diyorum)

Sarı sitede kapalı kutu cihaz 10 bin lira daha ucuza satılıyor dediğim gibi. Ancak ilanlar farklı illerde olduğu için gidip alma şansım yok. Satıcıların çoğunun hesabı 6-7 yıllık ve mağaza adreslerine kadar veriyorlar.

Siz olsanız bu tarz satıcılara güvenir miydiniz? Güven kısmını ise şunun için soruyorum. Ben bu satıcılarla iletişime geçip ödemeyi iban ile yapmayı düşünüyorum. Cihazı da kargo ile gönderecekler. Daha önce böyle bir alışveriş yapan/dolandırılan oldu mu? Fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.

elemin

80+ Bronze
Merhaba, almak istediğim bir iphone modeli var ve teknoloji siteleri ile sarı site arasında 10 bin lira fiyat farkı oynuyor. (Marka belirtmek yasak mı bilmiyorum o yüzden sarı site diyorum)

Sarı sitede kapalı kutu cihaz 10 bin lira daha ucuza satılıyor dediğim gibi. Ancak ilanlar farklı illerde olduğu için gidip alma şansım yok. Satıcıların çoğunun hesabı 6-7 yıllık ve mağaza adreslerine kadar veriyorlar.

Siz olsanız bu tarz satıcılara güvenir miydiniz? Güven kısmını ise şunun için soruyorum. Ben bu satıcılarla iletişime geçip ödemeyi iban ile yapmayı düşünüyorum. Cihazı da kargo ile gönderecekler. Daha önce böyle bir alışveriş yapan/dolandırılan oldu mu? Fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.
Hocam kaçak telefon olabilir parayı gönderdikten sonra adam sizi engellese uğraşıp duracaksınız hiç değmez bence böyle risklere.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,649
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
20 yıllık da olsa gidip elden bakılmazsa alınmaz çok hile hurda var telefoncu tanıdığım çok anlatırdı (kendisi yapmaz)

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
kutunun açılması için yırtılması gereken etiketi sıcak hava ile dikkatlice çıkartıp içindeki sıfır cihazı 2.el veya yurt dışı cihazla değiştirip tekrar kutuyu kapatan insanlar gördüm. bizzat gidip kontrol edip almak daha mantıklı çünkü iade etmek istediğinizde kutuyu açtığınız için pürüzler çıkacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,505
Üyeler
171,590
Son üye
Bildiren
Top Bottom