FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Satacak malı yoksa neyi satacak evini mi satsın? Böyle dar fikirli olmayın arkadaş!her para lazım olan arabasınımı satıyor
Satacak malı yoksa neyi satacak evini mi satsın? Böyle dar fikirli olmayın arkadaş!her para lazım olan arabasınımı satıyor
6 tane arsamız var 4m değerinde çok paraya sıkıştık kredi çektik hallettik şuanda dardayız kredi ödüyoruz para araba satmadanda bir şekilde bulunuyor. öyle bir yasa çıkacak diye duydum bu arada şahıs yılda 2 kez üzerine araç alabilecek diye.Satacak malı yoksa neyi satacak evini mi satsın? Böyle dar fikirli olmayın arkadaş!
Herkes sizin gibi değil kardeşim asgari ücretli birini düşün tırnaklarıyla kazıya kazıya almış arabasını bir sıkıntı olsa ne yapacak o adam? Sen gelmişsin burada 4m değerinde arsam var diyorsun.6 tane arsamız var 4m değerinde çok paraya sıkıştık kredi çektik hallettik şuanda dardayız kredi ödüyoruz para araba satmadanda bir şekilde bulunuyor. öyle bir yasa çıkacak diye duydum bu arada şahıs yılda 2 kez üzerine araç alabilecek diye.
dostum asgari ücretle calısan birisi nasıl araba alacakHerkes sizin gibi değil kardeşim asgari ücretli birini düşün tırnaklarıyla kazıya kazıya almış arabasını bir sıkıntı olsa ne yapacak o adam? Sen gelmişsin burada 4m değerinde arsam var diyorsun.
Alan var kardeşim. Sen benim demek istediğimi hala anlamadım neyse. Kapasite bu demek ki yapacak bir şey yok.dostum asgari ücretle calısan birisi nasıl araba alacak
sen beni anlamadım dostum gelmişsin burada galericilerin suçu yok diyorsun elazığda zeytinlikte stoklanmış araç bulundu aynen kardeşim galericiler el mahkum fiyat yükseltiyorAlan var kardeşim. Sen benim demek istediğimi hala anlamadım neyse. Kapasite bu demek ki yapacak bir şey yok.
Kardeşim sen galerici adama kızacağına önce git bu ülkeyi yönetenlere kız. Dolar her dakika artıyor. Bayiler de zam yapmak için araçları bekletiyor. Ya da anlaştıkları kişilere el altından satıyorlar. Onlar da sıfır fiyatın üstünde satıyor. Gariban adam da gidiyor bayiye sıfır araç almak için 3-4 ay bekliyor. Ama bakıyor ki 4 ay sonra bunun fiyatı en az 200k artar diyor mecbur gidip ikinci elden alıyor.sen beni anlamadım dostum gelmişsin burada galericilerin suçu yok diyorsun elazığda zeytinlikte stoklanmış araç bulundu aynen kardeşim galericiler el mahkum fiyat yükseltiyor
Hiç bir galerici fiyatların yükselmesini istemez eğer elinde araba yoksa. Düşük fiyattan aldıysa o farklıdoların ekmeğini en çok yiyenler galerici abilerimiz :d
Devletten izin alındıktan sonra vergi alınamz acil işi olanlardanbiter işKardeşim sen galerici adama kızacağına önce git bu ülkeyi yönetenlere kız. Dolar her dakika artıyor. Bayiler de zam yapmak için araçları bekletiyor. Ya da anlaştıkları kişilere el altından satıyorlar. Onlar da sıfır fiyatın üstünde satıyor. Gariban adam da gidiyor bayiye sıfır araç almak için 3-4 ay bekliyor. Ama bakıyor ki 4 ay sonra bunun fiyatı en az 200k artar diyor mecbur gidip ikinci elden alıyor.
Dolar aynı seviyede kalsa bu kadar olmaz ikinci eldeki artış.