8 gb rx 580 ler 1.6k larda bulunur bence o takas işi iyi olmamış.Alıntıyı görüntüle
yeni sistem topladım bu böyle boşta kaldı sarı siteye koydum nasıl fiyat falan uygun mu?
ama mining yemişler işe yaramazlardır o8 gb rx 580 ler 1.6k larda bulunur bence o takas işi iyi olmamış.
yok miningsiz de bulunuyor.ama mining yemişler işe yaramazlardır o
2k dan aşağı eder.Alıntıyı görüntüle
yeni sistem topladım bu böyle boşta kaldı sarı siteye koydum nasıl fiyat falan uygun mu?
Miningsiz olduğunu nerden anladın? Hangi test bunu söylüyoryok miningsiz de bulunuyor.
Dostuma aldık 1.7 k ya mining siz
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k dan aşağı eder.
PSU yok, ekran kartı yok, kalan bileşenler de iyi sayılmaz. Valla bu fiyata alan varsa iyi kazançlar ama ben 1000 lira bile vermem bunaAlıntıyı görüntüle
yok üstüne para alıcam o şekil zaten8 gb rx 580 ler 1.6k larda bulunur bence o takas işi iyi olmamış.
bakarız satılmazsa düşürürüm fiyatıFiyat yüksek bence i5 3470 h61 8 ram setini Bilgisayarcılar 1000₺ bandında satıyor zaten dış kasa filan çöp bunun
kendi şehrimizden bir ağabeyimizin oğlundan aldık.Adam 52 yaşında oğlu ise 13 ve ilk sahipleri . Sence 13 yaşında bir çocuğun mining yapma olasılığı kaçMiningsiz olduğunu nerden anladın? Hangi test bunu söylüyor
mining yapsa bile ne önemi var ki. sıcaklıklar normal seviyede olduktan sonra sorun değil.kendi şehrimizden bir ağabeyimizin oğlundan aldık.Adam 52 yaşında oğlu ise 13 ve ilk sahipleri . Sence 13 yaşında bir çocuğun mining yapma olasılığı kaç
berakrda nın dediği üstüne böyle bir şey söyledim.Yoksa sıcaklıklar normal olduktan sonra mining in bir önemi yokmining yapsa bile ne önemi var ki. sıcaklıklar normal seviyede olduktan sonra sorun değil.
e sence öyle olan kartların piyasada yüzdesi kaçtır? 5-10?kendi şehrimizden bir ağabeyimizin oğlundan aldık.Adam 52 yaşında oğlu ise 13 ve ilk sahipleri . Sence 13 yaşında bir çocuğun mining yapma olasılığı kaç