ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
Bangood'dan beyaz renk ve sarı switch istememe rağmen onlar bana kahverengi switch göndermişler adam ile iletişime geçtim adam bana çok üzgün olduğunu beni yanlış anladığını söyledi ürün kargoda olduğu için değişim yapamıyacağını söyledi biraz üzüldüm ve sinirlendim sarı switch denemek kullanmak isteyen birisiydim dünyalarım başıma yıkıldı siyah renk gönderseler bu kadar üzülmezdim kahverengi switch'de severim ama kahverengi switchleri bir yerden sonra sevmiyorum klavye'de switch özelleştirme özelliği var bende aliexpress'den baktım 130tl ye falan gateron marka sarı renk switch alabiliyorum 68 adet 68 adet yeter ama bir tık pahalı geldi ödeme kardeşliği ile belki düşürürüm. sizce? sarı switch alayımmı kullanan varmı? yoksa silver switch mi alayım yada cherry mx switch mi alayım?
Bana böyle dedi=
Merhaba arkadaş. Üzgünüm. Türü seçtiğimde yanlış anladım. Üzgünüm ve çok üzgünüm Ama şimdi gönderildi, değiştiremem. Çok üzgünüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana böyle dedi=
Merhaba arkadaş. Üzgünüm. Türü seçtiğimde yanlış anladım. Üzgünüm ve çok üzgünüm Ama şimdi gönderildi, değiştiremem. Çok üzgünüm.