Neler Yeni

Sarı Switch Nasıldır?

Sarı Switch Nasıldır?

• İyidir

Oylar: 5 27.8%
  • Kötüdür

Oylar: 1 5.6%
  • Silver Switch Al

Oylar: 1 5.6%
  • Cherry Mx Switch Al

Oylar: 11 61.1%

• Oy kullanan toplam üye
    18

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Bangood'dan beyaz renk ve sarı switch istememe rağmen onlar bana kahverengi switch göndermişler adam ile iletişime geçtim adam bana çok üzgün olduğunu beni yanlış anladığını söyledi ürün kargoda olduğu için değişim yapamıyacağını söyledi biraz üzüldüm ve sinirlendim sarı switch denemek kullanmak isteyen birisiydim dünyalarım başıma yıkıldı siyah renk gönderseler bu kadar üzülmezdim kahverengi switch'de severim ama kahverengi switchleri bir yerden sonra sevmiyorum klavye'de switch özelleştirme özelliği var bende aliexpress'den baktım 130tl ye falan gateron marka sarı renk switch alabiliyorum 68 adet 68 adet yeter ama bir tık pahalı geldi ödeme kardeşliği ile belki düşürürüm. sizce? sarı switch alayımmı kullanan varmı? yoksa silver switch mi alayım yada cherry mx switch mi alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana böyle dedi=
Merhaba arkadaş. Üzgünüm. Türü seçtiğimde yanlış anladım. Üzgünüm ve çok üzgünüm Ama şimdi gönderildi, değiştiremem. Çok üzgünüm.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bangood'dan beyaz renk ve sarı switch istememe rağmen onlar bana kahverengi switch göndermişler adam ile iletişime geçtim adam bana çok üzgün olduğunu beni yanlış anladığını söyledi ürün kargoda olduğu için değişim yapamıyacağını söyledi biraz üzüldüm ve sinirlendim sarı switch denemek kullanmak isteyen birisiydim dünyalarım başıma yıkıldı siyah renk gönderseler bu kadar üzülmezdim kahverengi switch'de severim ama kahverengi switchleri bir yerden sonra sevmiyorum klavye'de switch özelleştirme özelliği var bende aliexpress'den baktım 130tl ye falan gateron marka sarı renk switch alabiliyorum 68 adet 68 adet yeter ama bir tık pahalı geldi ödeme kardeşliği ile belki düşürürüm. sizce? sarı switch alayımmı kullanan varmı? yoksa silver switch mi alayım yada cherry mx switch mi alayım?

Bana böyle dedi=
Merhaba arkadaş. Üzgünüm. Türü seçtiğimde yanlış anladım. Üzgünüm ve çok üzgünüm Ama şimdi gönderildi, değiştiremem. Çok üzgünüm.
Sen mi yanlış seçtin adam mi yanlış gonderdi

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Bana böyle dedi=
Yazık lan adama 30 kere üzgünüm demiş (2 kere yazmışım aynı şeyi pardon 😁)

Son düzenleme:

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
  • Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Geldikten sonra değişim yapamıyorlar mı?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Mis gibi Cherry MX varken Gateron da almazsın. :D

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Geldikten sonra değişim yapamıyorlar mı?
Çok Zor Türkiyeden Çine Gitmesi Lazım Buda Ciddi Bir Kargo Ücreti Olur

Mis gibi Cherry MX varken Gateron da almazsın. :D
Gateronda Kaliteli Switch Firmalarından Bir Cherry Kailh Değil Ama Oda 3. Sırada Olabilir Chery Mx Switch Önerin Varmı Aliexpress'den?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gateronda Kaliteli Switch Firmalarından Bir Cherry Kailh Değil Ama Oda 3. Sırada Olabilir Chery Mx Switch Önerin Varmı Aliexpress'den?
Ha ben seçeneklerde var diye öyle demiştim. Gateron, Kailh'den daha iyi bu arada. :D Gateron da gayet iyidir.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Ha ben seçeneklerde var diye öyle demiştim. Gateron, Kailh'den daha iyi bu arada. :D Gateron da gayet iyidir.
Nasıl Daha İyi Anlamadım? Benim Yaptığım Araştırmalarda Kailh Switch Klavyeler Daha İyi Diye Biliyorum

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gateron başarılı bir Cherry MX kopyası. Kailh de iyidir, eşitler diyebilirim. :D Belki ikisinden birisi daha iyidir ama bence Gateron daha önde.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Top Bottom