Neler Yeni

Şarj adaptörü üzerindeki gan yazısı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Emin
Telefonumun şarj cihazı bozuldu yenisini almak için internete baktım xiaomi 120w şarj cihazları üzerinde GaN yazısı karşıma çıkıyor fakat ne benim şarj cihazımda ne de arkadaşlarımın şarj cihazlarında buna rastlamadım birisi bana açıklayabilirmi

Ekler

• Screenshot_2025-02-04-23-10-50-243_com.dolap.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-04-23-10-50-243_com.dolap.android-edit.jpg
    364.4 KB · Hit: 12

Oguz...

80+ Bronze
"Başlangıç olarak GaN, güç elektroniği yapımında kullanılan bir malzeme türü olan Galyum Nitrür anlamına gelir. GaN şarj cihazları, şarj cihazının verimliliğini artırmak ve şarj cihazının boyutunu ve ağırlığını azaltmak için bu malzemeyi kullanır. PD, cihazların daha yüksek watt gücünde şarj edilmesini sağlayan ve daha hızlı şarj sürelerine olanak tanıyan bir teknoloji olan Güç Dağıtımı anlamına gelir"

SiC ya da GaN güç elektroniğinde kullanılan yarı iletken teknolojileri. GaN olması gayet iyi. GaO çıkacaktı çıktı mı acaba ona bakayım ben de :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Başlangıç olarak GaN, güç elektroniği yapımında kullanılan bir malzeme türü olan Galyum Nitrür anlamına gelir. GaN şarj cihazları, şarj cihazının verimliliğini artırmak ve şarj cihazının boyutunu ve ağırlığını azaltmak için bu malzemeyi kullanır. PD, cihazların daha yüksek watt gücünde şarj edilmesini sağlayan ve daha hızlı şarj sürelerine olanak tanıyan bir teknoloji olan Güç Dağıtımı anlamına gelir"
SiC ya da GaN güç elektroniğinde kullanılan yarı iletken teknolojileri. GaN olması gayet iyi. GaO çıkacaktı çıktı mı acaba ona bakayım ben de :D
İnternette araştırdığımda görmüştüm fakat xiaominin bu şekilde gan teknolojili adaptörlerine rastlamadım orjinalliğinden şüpheleniyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz

İnternette araştırdığımda görmüştüm fakat xiaominin bu şekilde gan teknolojili adaptörlerine rastlamadım orjinalliğinden şüpheleniyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz
qr kodu seri numarası falan vardır. oradan kontrol edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom