Neler Yeni

Şarjlı pil mi kullan at pil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
Bu aralar bende şarj cihazı bakıyorum, TR'de güzel bir şarj cihazı bulamazsın ,merak edersen şu linkteki ürün şarj durumunuda gösteriyor , ilk alışveriş indirimiyle vergi dahil 120 civarına geliyor . Ben balık avında kullanmak için dün n11'den 4 adet 1300mah AA Energizer marka şarjlı pil aldım 155 tl'ye. Şuan çinden şarj aleti alsam mı diye düşünüyorum. Elimdeki şarj aleti göstergesiz piller fazla şarj olunca ısınıyor bazen .

https://a.aliexpress.com/_on726QY
ya da bu
https://a.aliexpress.com/_oCqzXbe

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Bu aralar bende şarj cihazı bakıyorum, TR'de güzel bir şarj cihazı bulamazsın ,merak edersen şu linkteki ürün şarj durumunuda gösteriyor , ilk alışveriş indirimiyle vergi dahil 120 civarına geliyor . Ben balık avında kullanmak için dün n11'den 4 adet 1300mah AA Energizer marka şarjlı pil aldım 155 TL'ye. Şuan çinden şarj aleti alsam mı diye düşünüyorum. Elimdeki şarj aleti göstergesiz piller fazla şarj olunca ısınıyor bazen .

https://a.aliexpress.com/_on726QY
ya da bu
https://a.aliexpress.com/_oCqzXbe
teşekkürler hocam fakat ben uzun bir süre bekleyemem malesef

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,900
İsim
yusuf ecer
Xbox gamepad kullanıyorum sizler kullan at mı yoksa şarjlı mı kullanıyorsunuz düz pil bitti de tavsiyenize göre alıcam

Şarj cihazı vs yok hangisi daha fp
Şarjlı pil olmazsa incir ağacı dikilir ocağına :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
konuyu takip eden veya bu konudan müzdarip olanlara araştırdığım kadar aktarayım
en en ucuzu bu fp denebilir
daha sonrasında bu 4 pil ile 2700mah
sonra duracel var fakat 900 tl bilmiyom
bugun media markta gidip ya ilkini alıcam yada ortadakini
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazıları yt yorumlarda duracelin 1.5 olduğunu zamanla sorun teşkil etme riskinin bulunduğunu fakat gp ler daha uygun olacağı belirtilmiş
fakat derinlemesine araştırmadım

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bir tane buradaki gp pilim var. 2+2 adet de duracell 2500 lük pilim var. güzel. tavsiye ederim. beni baya götüyor. kullanıma bağlı olarak ayda bir şarj ediyom. şarj ederkende şarj olmuşları takıp oynuyorum.

Farex

80+ Silver
Ben 5 senedir xbox kullanıcısıyım tavsiyem yüksek kapasiteli şarjlı pil almandır çünkü sürekli şarj etmek sinir bozucu biraz pahalı gibi görünsede normal verdiğin pillere nazaran çok uygun.

konuyu takip eden veya bu konudan müzdarip olanlara araştırdığım kadar aktarayım
en en ucuzu bu fp denebilir
daha sonrasında bu 4 pil ile 2700mah
sonra duracel var fakat 900 TL bilmiyom
bugun media markta gidip ya ilkini alıcam yada ortadakini

bazıları yt yorumlarda duracelin 1.5 olduğunu zamanla sorun teşkil etme riskinin bulunduğunu fakat gp ler daha uygun olacağı belirtilmiş
fakat derinlemesine araştırmadım
Kesinlikle GP önermem çünkü orta kalite maldır bende bir sürü pili var 1300 mah özellikle ve çabuk bozulabiliyor 1-2 ayda bozulan piller var tam dolayan çabuk biten arıza yapan.

DeliDana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ismail kazancı
Kulan at pillerde Duracell, varta gibi markaların fiyatları aşırı yüksek ve kapasiteleri bim piline kıyasla yaklaşık 100mah fazla. Verdiğiniz paraya kesinlikle değmeyecek bir miktar bu. Kullan at pillerde bim pili öneririm.

Şarj edilebilir piller uzun vadede daha kârlı olacaktır.
Piyasadaki pillerin kapasiteleri öle ilgili detaylı, kaliteli bir videoyu bırakıyorum.

En İyi Pil Hangisi?

MeMoFnB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Ekteki ürünü ve extradan 2500 mah duracell pil almıştım kullanım sırasında bitince yedektekini kola, biten pili şarja takıyorum. Çok memnunum.

Ekler

• Screenshot_20240113_201022_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20240113_201022_Hepsiburada.jpg
    88.4 KB · Hit: 33

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Ekteki ürünü ve extradan 2500 mah duracell pil almıştım kullanım sırasında bitince yedektekini kola, biten pili şarja takıyorum. Çok memnunum.
teşekkürler ilk duracel alacaktım ama 900tl olunca arayışa girdim
Kulan at pillerde Duracell, varta gibi markaların fiyatları aşırı yüksek ve kapasiteleri bim piline kıyasla yaklaşık 100mah fazla. Verdiğiniz paraya kesinlikle değmeyecek bir miktar bu. Kullan at pillerde bim pili öneririm.

Şarj edilebilir piller uzun vadede daha kârlı olacaktır.
Piyasadaki pillerin kapasiteleri öle ilgili detaylı, kaliteli bir videoyu bırakıyorum.

En İyi Pil Hangisi?
teşekkürler hocam

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y

Zhiend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Akif
Kesinlikle Gp reycko al. Bende var her gün yaklaşık 2 saat oynuyorum, 1.5 - 2 hafta götürüyor. Bende pro var ama iki linkide koyuyom.

Kesinlikle Gp reycko al. Bende var her gün yaklaşık 2 saat oynuyorum, 1.5 - 2 hafta götürüyor. Bende pro var ama iki linkide koyuyom.

Ben şarj aletini 2.el aldım. Daha uyguna geliyor. Güvenip alabileceğin varsa al.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Xbox gamepad kullanıyorum sizler kullan at mı yoksa şarjlı mı kullanıyorsunuz düz pil bitti de tavsiyenize göre alıcam

Şarj cihazı vs yok hangisi daha fp
elektronik bilgin varsa çok kolaylıkla şarj edilebilir 18650 pil ve şarj bordu koyabiliyorsun haberin olsun hem hafifliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,597
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom