Neler Yeni

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

QRuder

80+ Silver
Arkadaşım konu Gülşen ile alakası Kanuni ya da stalin ile alakalı değil. Alakasız mesaj.
Ohoo amma kasıyorsun be birader ne yani şurda birileriyle sohbet ediyoruz konuya oy verdik yetmez mi, gel sende gir konuya ordan bakıp laf edeceğine

Karl Dönitz

80+ Bronze
Kendisine ters düşen birinin yargılanması istemek kadar saçma bir şey yok. Kadın orasını burasını açıyorsa bize ne kardeşim zorla izletmiyorlar bize. Gidenlerde para verip gidiyor bizi alakadar eden bir durum yok ortada. Otoriteye tapmaya devam edin. Sonra ülke neden bu halde.

Bura.K

80+ Silver
Tutuklanma konusu abartı olmuş. Hadi belli bir gün nezarette bekletirsiniz, para cezası falan kesersiniz de tutuklama nedir?
Gerçi Haklılar, Din üzerinden kasacaklar primlerini ki oy kapsınlar. O kadar yolsuzluk, olay araştırılmıyor bu nasıl oluyorda 1-2 günde sonuca çıkıp tutuklu yargılanıyor? Olay 2022 Nisan'da yaşanmış, gündem değiştirme çabası.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yazık cidden. İlk kıyafetlerini eleştirdiler.(kadının işi ses ve şov) olduğu için gayet normal bir şeydi. İkinci olarak imam hatiple ilgili dediği şeylerden dolayı tutuklamak biraz saçma olmuş.
Okulun adı imam hatip değil de Atatürk okulu olsaydı aynı tepkiyi gösterirler miydi meak ediyorum..

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Açılan soruşturma haklı diyenlerin bu kadar fazla olması üzdü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
İmam hatiplere laf edilince AKP liler Ülkenin kurucusuna laf edilince AKP liler

Ekler

• 20210210-erdogan-micotakise-seslendi-haddini-bil-cilgin-turkleri-iyi-taniyacaksin-476945-a2242...jpg
    20210210-erdogan-micotakise-seslendi-haddini-bil-cilgin-turkleri-iyi-taniyacaksin-476945-a2242...jpg
    24.6 KB · Hit: 37
  • nihal-atsiz-kadir-misiroglu-nun-fikir-babasidir_2180610.jpg
    nihal-atsiz-kadir-misiroglu-nun-fikir-babasidir_2180610.jpg
    68.2 KB · Hit: 37

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Isanlarin anlayamadigi bir sey var, bu yanlis bir karar degil, yanlis olan milli degerlere karsi bu kadar duyarli olmamalari

ve

Olay ile verilen karar arasinda da yaklasik 4,5 ay var, bu da bir yanlis, madem dini bu kadar onemsiyorsunuz neden karari simdi veriyorsunuz, dini kullandiklarini cok acik belli ediyorlar.

Dini duygular somuruldu, insanlarin bir kismi sacma sapan soylemler yuzunden kulturlerinden uzaklastilar, sapiklik artti, yanlis batililasma zirvede. Turkiye'ye hic iyi seyler olmuyor.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
İmam hatip lisesine hakaret miş ben sokakta hergün duyuyorum ve daha kötüsünü söylüyorlar o okullar için bu saçma soruşturmayla uğraşıcaklarına daha önemli işleri yok mu devletimizin abd de bidena hakaret üstüne hakaretler savuruyorlar tutuklananları görmedim ne kadar saçma!!!!

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
İmam Hatiplerin açılması bir hataydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
İmam hatip lisesine hakaret miş ben sokakta hergün duyuyorum ve daha kötüsünü söylüyorlar o okullar için bu saçma soruşturmayla uğraşıcaklarına daha önemli işleri yok mu devletimizin abd de bidena hakaret üstüne hakaretler savuruyorlar tutuklananları görmedim ne kadar saçma!!!!
İmam hatiplilere laf etti diye birisini tutuklayıp dincilerin gönlünü ferahlatmak dururken niye ülkenin başka sorunlarıyla ilgilensinler ki

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
İmam hatiplilere laf etti diye birisini tutuklayıp dincilerin gönlünü ferahlatmak dururken niye ülkenin başka sorunlarıyla ilgilensinler ki
Tabi bu da doğru bu ülkede herkes kendi cebini düşünüyor maalesef....

Top Bottom