Neler Yeni

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Kerem Taşdemir
İmam hatiplilere laf etti diye birisini tutuklayıp dincilerin gönlünü ferahlatmak dururken niye ülkenin başka sorunlarıyla ilgilensinler ki
Ülkeyi 1 tane hakim mi kurtaracak afocauyafoycaus yazdığı şeye bak sanki Recep Tayyip Erdoğan sorguluyor gülşeni shisivsovjvsovs.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
başka birisi şikayet edilse vs tutuklanması kaç ay sürer konu bu tarz kişiler olduğu zaman niye hızlıca tutuklanıyorlar :D

Strelok

80+ Silver
Kim dava açtıysa Allah razı olsun inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş bir şarkıcı.Sadece bir yerlerini açıp ve saçma saçma konuşarak gündem olmaya çalışıyor.Sonunda da doğru karar verildi . Soruşturma haklı bir sorusturmadir.
Çakır koydu raconu helal olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmam hatiplere laf edilince AKP liler Ülkenin kurucusuna laf edilince AKP liler
Kadir Mısıroğlu baya based bu arada

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,409
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?
Kadın Kafasına Göre Niye Böyle Diyor Ben Açıkcası Hakli Bulmuyorum Tamam Hadi Beğenmiyorsun Kötü Şeyler Diyorsunda Yaptığı En Büyük Yanlış Genelleme Yapmak tabii ki Tutuklanması Biraz Saçma Geldi Orası Ayrı Mesele

Tre-x

80+ Silver
bu nasıl bir kafa yapısı kadın imam-hatiplileri aşağılıyor hemen gelip '' Atatürk'e yapılsa bir şey olmazdı '' tarzı şeyler yazılmış yazık gerçekten ikisi de bizim değerlerimiz burda Atatürk'e yapılsaydı ne olurduyu değil olanları tartışmalıyız bence haklı bi karar sonuçta toplumun belli bir kesimine hitap ediyor imam-hatipler sevmese bile saygı duymalı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,409
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
bu nasıl bir kafa yapısı kadın imam-hatiplileri aşağılıyor hemen gelip '' Atatürk'e yapılsa bir şey olmazdı '' tarzı şeyler yazılmış yazık gerçekten ikisi de bizim değerlerimiz burda Atatürk'e yapılsaydı ne olurduyu değil olanları tartışmalıyız bence haklı bi karar sonuçta toplumun belli bir kesimine hitap ediyor imam-hatipler sevmese bile saygı duymalı
Kesinlikle ya ben bu konu altına saçma mesaj yazanlara acıyorum

Atatürkün yılında açılmış olan ile şuankilerin 1 benzerleriğini gösteremezsiniz.

Son düzenleme:

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Bir topluluğa sapık demek hakaret midir?
Hakaret ifade özgürlüğüne girer mi?

Ben açılan soruşturmayı doğru buluyorum. Ama tutuklanmasına gerek var mıydı orası tartışılır.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
:D.
Bütün akpli sözcüler, yüksek mertebe sahipleri "Böylesine özel kurumlarına hakareti kınama" yaparken. İnternette görülen Atatürk büstüne hakaretler, gençliğe hitabeyi kırmalarda hiçbirinin ağzından laf çıkmıyor. Çifte standart uygulayan gruba böyle karşılaştırma yapılması doğru bir karşılaştırmadır. Kendi şeylerine yapılan şeyde kınama yaparken ülkenin değerine yapılan harekette ağızlarını bıçak açmıyor.
Çifte standart DETECTED.

umann

80+ Bronze
İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?
bir şey olması lazımdı ama olması gerekn bu değildi

Top Bottom