Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Fabrizio Romano

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
20,746
İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Şarkıcıya, sanatçıya, doktora, öğretmene, emekçiye değer vermeyiz. Hacıya, hocaya, tacizciye, katile, yolsuzluk yapana değer veririz. İşte biz böyle düşük seviye bir ülkeyiz. Allah böyle ülkenin belasını versin.

İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?
Saçma sapan işler gerçekleri söylemiş imam hatip dediğimiz yerlerde erkek çocukları cinsel konuda eğitilmiyor . Uzaklaştırılıyor ben de imamhatipte okudum arkadaşlarım birbirlerine cinsel münasebetlerde bulunurlardı bir şey bilmiyorlardı çocuklardı eğitim yoktu .

Düşünceleriniz nelerdir?
Şu Hükümet İmamhatiplerin avukatlığını çok yapıyor ciddi anlamda.

birisi sizin savunduğunuz şeylere laf edince yobaz gerici oluyo ama milletin dinine laf edince laf söz normal özgürlük :D atatürk lisesinde okuyanlara sapık deseydi hebele hübele derdiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence mantıksız. Herkes istediğini söyleyebilir.
Lisenin adı Atatürk lisesi olsaydı ve hakaret etseydi hiçbir şey olmazdı yüksek ihtimal.
atatürkün fotoğrafını atıp kuran asan çocuk ceza yedi araştır

birisi sizin savunduğunuz şeylere laf edince yobaz gerici oluyo ama milletin dinine laf edince laf söz normal özgürlük :D atatürk lisesinde okuyanlara sapık deseydi hebele hübele derdiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

atatürkün fotoğrafını atıp kuran asan çocuk ceza yedi araştır
Atatürk ile dini bir tutman hata.

Atatürke laf etse bu kadar ciddiye alınmaz ama imamhatipler önemli :kekw::kekw:

Düşünceleriniz nelerdir?
Ya ne olursa olsun bunu yapacak kişi Gülşen olmamalı.

Dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlar yorum yapma hakkına sahip değil kendi görüşüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,355
Üyeler
192,692
Son üye
coskunramazan
Geri